Connect with us

Celebek

Újabb interjút adott Andy Vajna özvegye:Vajna Tímea retteg, hogy csóró pasiba szeret bele, márpedig ő nem tart el férfit

A TV2 után a HOT magazinnak is interjút adott Vajna Tímea, amelyben elmondta, férje, Andy Vajna halála óta már máshova kerültek a hangsúlyok az életében. „Minden nagyon nehéz, de arra megtanított ez a kemény időszak, hogy tudjam értékelni a pénzt. Eddig megvásárolhattam a századik fekete táskát, most viszont meggondolom, hogy mire költök.

Luxuscikkek helyett inkább az állatoknak veszek ennivalót vagy az ápolásukat fedezem, hisz’ ők tartják bennem a lelket Andy halála óta. Nem adok már ki pénzt felesleges dolgokra”– nyilatkozta Vajna özvegye.

A magazinnak azt is elmondta, hogy azért töltött olyan hosszú időt Los Angelesben az elmúlt években, hogy megszerezze az amerikai állampolgárságot.

Mint mondja, ezen a tervén azóta sem változtatott, hiszen csak így juthat majd hozzá örökségéhez, vagy sok adót kellene fizetnie. Most arra vár, hogy lezáruljon a hagyatéki eljárás, „ez után több joga lesz intézkedni a cégekben”.

Vajna Tímea  azt is elmondta, hogy még nem kész egy kapcsolatra, de szeretne pár év múlva maga mellé egy társat, aki annyira szereti, mint, ahogyan Andy is tette.

„Visszatérő álmom, hogy egy hatalmas mezőn lovagolok egy férfival akivel nem magyarul beszélünk. Úgy gondolom, hogy külföldi lesz a férjem, de nem amerikai. Ketyeg a biológiai órám, néha szeretnék gyereket, néha inkább nem.(….) Tartok attól, hogy senki sem fog úgy szeretni, mint ő, és csak a feltételezett örökség miatt közelednének hozzám. És attól is félek, hogy egy csóróba, például egy zenészbe szeretek bele. Én nem akarok eltartani férfit.”

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top