Connect with us

Celebek

Tragikus baleset: három gyerekével együtt halt meg az ismert színész

Taraja Ramsess színész és három gyermeke tragikus autóbalesetben vesztették életüket.

A Marvel-filmek az egyik legnagyobb névnek számított Hollywoodban, és olyan kasszasikerekben játszott, mint a Fekete Párduc és a Bosszúállók.

Taraja Ramsess és három gyermeke október 31-én, Atlanta közelében szenvedett halálos kimenetelű autóbalesetet. A kaszkadőrt a Marvel-filmekből ismerhetjük, de a Halálos iramban és az Éhezők viadala filmekben is feltűnt.

Számos projekten dolgozott, és borzalmas belegondolni, hogy ezeket már sosem lesz lehetősége befejezni.

Hatból négyen nem élték túl

A 41 éves férfi a Georgia állambeli Dekalb megyében autójával egy út szélén álló, lerobbant nyerges vontatóba csapódott. A családi autóban öt gyermeke utazott vele – közülük két lánya a helyszínen életét vesztette, fia pedig a kórházban halt bele a sérüléseibe.

„A baleset október 31-én 23 óra 45 perc körül történt a 20-as úton, DeKalb megyében, a várostól keletre” – olvasható a The New York Times cikkében. A kaszkadőr egy Ford F-150-es teherautót vezetett az autópályán. Miközben a Wesley Chapel Road-ra hajtott ki, „egy nyerges vontatónak ütközött – áll a a DeKalb Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében, hozzátéve, hogy az okot még vizsgálják.

A legkisebb gyermek még csak két hónapos volt

Taraja Ramsess lánya, Sundari mindössze 13 éves, fia, Kisasi 10 éves, és újszülött kislánya, Fuji Bo nyolc hetes volt. A színész két másik gyermeke – akik szintén az autóban ültek – túlélték a balesetet, de állapotukról friss hír azóta nem érkezett.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top