Connect with us

Sztori

Tragédia történt egy magyar börtönben 😢

Tragikus hír érkezett, meghalt Fehér László büntetés-végrehajtási dolgozó.

A csengeri börtön építkezésén csütörtökön szolgálatteljesítés közben életét vesztette Fehér László főtörzszászlós, a büntetés-végrehajtás munkatársa – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) tájékoztatása szerint munkahelyi baleset történt.

„A rendőrség személyi állománya őszinte részvétét fejezi ki a büntetés-végrehajtásban szolgálóknak, és osztozik elhunyt bajtársunk hozzátartozóinak, barátainak gyászában” – olvasható a police.hu oldalon.

Mi történt pontosan a csengeri börtönben?

A BVOP honlapja szerint munkahelyi baleset történt, Fehér László építőanyagok rakodása közben sérült meg. Kollégái azonnal a segítségére siettek és értesítették a mentőszolgálatot, azonban a gyors és szakszerű ellátás ellenére sem tudták megmenteni az életét és meghalt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Fehér László magas színvonalon, elhivatottan, kiemelkedő szorgalommal végezte feladatait; 2016-ban a Büntetés-végrehajtási Szolgálatért Emlékplakett bronz fokozatával tüntették ki, 2023-ban, 50. születésnapjára miniszteri jutalmat kapott.

„A család gyászában osztoznak egykori kollégái, valamint a büntetés-végrehajtási szervezet teljes személyi állománya” – olvasható a BVOP honlapján.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top