Connect with us

Sztori

Tragédia Cegléden: tűzhelyen hagyott étel miatt hunyt el a fiatal focista

Pár napon belül három fiatal focista hunyt el tragikus hirtelenséggel. A 28 éves V. Viktor vasárnap hajnalban vesztette életét.

Fekete napok vannak a magyar futballsport mögött, rövid időn belül ugyanis három fiatal játékos is tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az első szörnyű halálesetről múlt hét csütörtökön, január 25-én érkezett a hír, miszerint a korábbi kisvárdai futballista, T. György 34 éves korában elhunyt az amerikai New Jerseyben. 

A fiatal focistát, V. Viktort több tucatnyian gyászolják. Ceglédi lakásában érte a halál, füstmérgezést kapott   Fotó: Pexels (illusztráció)

Alig két nappal később újabb tragédia történt: akkor az Újhartyán VSE 32 éves játékosa, Botlik Gábor hunyt el. Úgy tudni, hogy a férfi egyik pillanatról a másikra összecsuklott, életét pedig a mentősök sem tudták megmenteni. Klubja szomorú szavakkal búcsúzott a férfitől:

Mély fájdalommal búcsúzunk tragikus hirtelenséggel elhunyt kiváló sportolónktól, Botlik Gábortól. Emlékét örökké szívünkben őrizzük és a futballsport nagy veszteségét érezzük. Örökké a családunk része maradsz. Nyugodj békében, Boci!

– írta a csapat, aki vasárnap este egy szívszorító gyertyagyújtás keretében köszönt el szeretett játékosától.

Nyugodj békében, Boci! – írta klubja a kép alá. Fotó: Facebook

A veszteségeknek azonban ezzel nem szakadt vége, vasárnap hajnalban ugyanis ismét gyászolnia kellett a sportvilágnak: ceglédi lakásában életét vesztette az Aranyszarvas SE mindössze 28 éves játékosa, V. Viktor is. Információink szerint a férfi füstmérgezésben hunyt el, méghozzá igencsak tragikus módon: hazatérve ugyanis feltette vacsoráját a tűzhelyre, azonban eközben elaludt, az ott felejtett étel pedig kigyulladt.

„Tűz volt egy második emeleti, társasházi lakásban, Cegléden, a Rákóczi úton. A tűzhelyen felejtett lábas és a környezete gyulladt meg mintegy négy négyzetméteren” – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A lángok nem csaptak magasra, úgy tudni, hogy csak a konyha környezete égett meg:

„Erősen kormozódott a lakás, amelybe létraszer segítségével jutottak be a város hivatásos tűzoltói. A kiérkezésükkor már nem volt tűz, de a raj egy vízsugárral visszahűtötte megégett helyiséget” – tették hozzá. Mire azonban a helyszínre értek, a fiatal focista már nem élt, csupán a holttestét találták meg. A fiatal játkost most több tucat ember gyászolja, mind a csapattársak, mind pedig az ismerőseik szerint jó lelkű és szeretnivaló embert, emellett igazán remek játékostársat vesztettek el.

Csapata hétfőn kora este búcsúzott el szeretett játékosától a Cifrakert úti sportpályán. Az eseményen gyertyagyújtással emlékeztek meg Viktorról. 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top