Connect with us

Celebek

Tóth Gabi beszólt Krausz Gábornak és Mikes Annának, népharag zúdult ezért rá

Tóth Gabi kihasználta az alkalmat, élő adásban szúrt oda Krausz Gábornak és Mikes Annának.

Krausz Gábor és Mikes Anna megnyerték a Dancing with the Stars idei évadját. Bár sokan meglepődtek ezen az eredményen – hiszen többen is azon a véleményen vannak, hogy T. Dannynek és Lissák Laurának kellett volna az első helyen végeznie -, a gratulációk azóta is záporoznak a sztárséfhez és profi táncos partneréhez.

Természetesen a Dancing with the Stars fináléját a Sztárban sztár leszek elődöntőjében is megemlítették. Ezen a ponton Tóth Gabi megdöbbentő kijelentést tett, ugyanis élő adásban gratulált Krausz Gábornak és Mikes Annának. Sokak szerint viszont ez csak képmutatás volt, Tóth Gabi gratulációjában semmi őszinteség nem volt, hiszen utána rögtön olyan megjegyzést tett, amivel félreérthetetlenül odaszúrt volt párjának.

„Innen is szeretnék gratulálni Krausz Gábornak és Mikes Annának, hogy megnyerték a Dancing with the Starst. Örülök, hogy hozzátehettem ehhez…”

– hangzott el Tóth Gabi szájából.

A nézők véleménye ezen a ponton megoszlik, hiszen míg az egyik tábor azt mondja, hogy ez most tényleg egy emberséges gesztus volt Gabitól, a másik oldal szerint az énekesnő ezzel azt akarta mondani, hogy volt férje csak a botrányos válásuk miatt tudott nyerni; magyarán sajnálatból szavaztak rá a nézők.

„A Sztárban sztár sem szólhat másról, mint Tóth Gabiról. Hiánypótló volt”

„Őszinte? Csak úgy bedobta és ment tovább a másik témával. Kár volt!”

„Még jó hogy gratulált! Hisz ő miatta nyertek!”

„Meg is említette! Örülök, hogy hozzájárulhattam ehhez…Van bőr a pofáján?”

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top