Connect with us

Sztori

50 évesen gyermeket szült Anettka

Emlékszel még rá?

Rohan az idő. Tavaly július 3-án töltötte be az ötvenet Fehér Anettka, akit máig nem felejtettek el a nézők. Nem csoda, hiszen egykor a Budapest TV-ben hosszú évekig szerepelt. Jellegzetes hangja és „csókolom, csókolom” köszönése is feledhetetlen.

A harmincas éveiben sokat szereplő csinos műsorvezet aztán egyik napról a másikra eltűnt a képernyőről. Nemrég kiderült, mi volt ennek az oka és azt is, hogyan él ma.

Férje halála után összeomlott

2008-ban, amikor férje, Rezső meghalt, Anettka teljesen összeomlott és elege lett mindenből. Tudatosan változtatott az életvitelén és mindenkivel megszüntette a kapcsolatot. Miután abbahagyta a tévézést, még egy ideig beszélő viszonyban volt Kiszel Tündével és Sáfár Anikóval, de egy ideje már velük sem kommunikál.

Magának való lett

Férje halála után jó ideig magányosan élt, de pár éve rátalált a boldogság,

harmonikus párkapcsolatban él és munkája a szenvedélye, kiváló tanár.

Az egykor cserfes, vidám nő azonban sokat változott, magának való lett, nagyon kevés embert enged magához közel.

Tavaly a Blikk születésnapja alkalmából próbálta megkeresni őt. S bár személyesen nem érte el, egykori szomszédaival és az édesanyjával is tudott beszélni.

 Nagyon zárkózott nő, nem sokakat engedett magához közel. Sokáig itt élt Salgótarjánban, de folyton költözött, egyik albérletből a másikba. Közben született egy kisfia, vele és a párjával éltek itt – mesélte az egyik volt szomszédja.

Szeretne végleg leszámolni a múltjával, ezért most is nagyon figyel arra, hogy még véletlenül se bukkanjanak a nyomára.

Volt itt egy barátnője, akivel együtt hordták a kicsiket sétálni, de neki se adta meg sem a telefonszámát, sem a lakcímét, kizárólag Facebookon tartják a kapcsolatot.

A lap munkatársai útja ezután Anettka szülőfalujába, a Salgótarjántól néhány kilométerre fekvő, nagyjából hétszáz lakost számoló Nemtibe vezetett, ahol megtalálták az édesanyját, aki néhány információt megosztott velük:

– A lányom jól van és végre boldog. Rezső halála után nehezen állt talpra, de idővel új életet kezdett, távol a nyilvánosságtól.

Visszament tanítani és megismerkedett egy budapesti férfivel, akihez hozzá is ment.

Néhány évre a férjével a fővárosból Salgótarjánba költöztek, mert betegeskedtem, így nem akartak egyedül hagyni. Hála istennek, meggyógyultam, ezért visszamentek Pestre, de kéthetente meglátogatnak – mesélte az asszony, aki csillogó szemekkel áradozott az unokájáról is.

– Tavaly februárban Anettnek kisfia született, aki hatalmas örömöt hozott az egész család életébe. A lányom régóta vágyott egy gyermekre, és most sugárzik a boldogságtól. Édesanyaként kiteljesedett az élete, a kisfia tölti ki a napjait. A férjével nagyon szeretik egymást, és hálásak az életükért. Jelenleg is külföldön vannak, ott ünneplik hármasban Anett ötvenedik születésnapját.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top