Connect with us

Sztori

Szerelmüket újra élve: Kucsera Gábor és Tápai Szabina megható karácsonyi fotóval tájékoztatták rajongóikat

Az elmúlt időszakban zajló válás után végre lecsendesedtek a kedélyek a két egykori sztársportoló, Kucsera Gábor és Tápai Szabina között. Az események után, amelyek nagy port kavartak a média körében, a két híresség most egy megható karácsonyi címlapfotóval üzen a nyilvánosságnak.

A Story magazin friss számának címlapján feltűnik az egykori sztárpár, akik három gyermekükkel összebújva láthatók. A kép magáért beszél, és azt sugallja, hogy a család szeretetteljesen ünnepli az ünnepeket, együtt, a múlt eseményeit maguk mögött hagyva.

Az interjúkban mindkét fél hangsúlyozza, hogy a gyermekeik érdekében igyekeznek a lehető legjobban kijönni egymással. A válás minden családban kihívások elé állít, de úgy tűnik, Kucsera Gábor és Tápai Szabina elérte a méltóságos megegyezést. A három gyermek – Beni, Bella és Milla – a karácsonyi címlapfotón is részt vesz, és láthatóan boldogan és együtt ünneplik az ünnepet.

„Azt gondolom, sikerült Szabival lezárnunk a múltat. Mindenki el tudta engedni a sérelmeit, magunkban is rendeztük a dolgokat, és a legfőbb célunk az az, hogy a három gyermekünk – akiknek nyilván, akárhogy is nézzük, a válásunk azért egy törés – jól érezzék magukat” – nyilatkozta a lapnak Kucsera Gábor.

Azt is megtudtuk, hogy a család szenteste is együtt tölti majd az időt, megteremtve a meghittség és összetartozás hangulatát. A karácsonyi ünnep a családi összefogás és a szeretet jegyében telik majd, és a címlapfotó a kibékülés és az újrakezdés szimbóluma lehet mindazok számára, akik hasonlóan nehéz időszakon mentek keresztül.

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top