Connect with us

Sztori

Sokkoló fotók a reggeli súlyos buszbalesetről, teljes volt az útzár

Frontálisan ütközött egy személygépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz az 51-es főút 32-es kilométerénél, Kiskunlacháza térségében.

Az ütközés során egy kamion a busz oldalának csapódott – adta hírül a katasztrófavédelem

A szigetszentmiklósi hivatásos, a ráckevei önkormányzati és a délegyházi önkéntes egység végezte a műszaki mentést, melynek során áramtalanították a személyautót. A helyszínre kiérkezett a mentőszolgálat is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

A helyszínelés és a mentés ideje alatt kerülni Bugyi felé vagy Szigethalom irányába lehetett. Az Útinform legfrisebb 10 óra 16 perces híre szerint a főúton már nincs forgalomkorlátozás, másutt azonban igen. Az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, a déli szektorban, Törökbálint térségében, a 2-es és a 4-es km között a burkolatot javítják. Az aktuális munkaterület mellett csak 1 sáv járható, torlódnak a járművek..

F

Fotók: MTI/Mihádák Zoltán

A 11-es főúton, Szentendre és Leányfalu közötti szakaszán, csőtörés miatt a fél útpályát lezárták, a Boldogtanyai út és a Vadrózsa utca között a 25-ös km-nél, valamint a 23-as km-nél a Barackvirág utca közelében. A váltakozó irányú forgalmat, jelzőlámpa, valamint jelzőőr irányítja.

Kérjük, vezessenek óvatosan!

Autoszektor.hu

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top