Connect with us

Sztori

Robban a bomba: egymásba szeretett a Dancing with the Stars táncosnője és a TV2 sztárja

Robban a bomba: egymásba szeretett a Dancing with the Stars táncosnője és a TV2 sztárja

A szerelmesek nem titkolják tovább a kapcsolatukat.

Hetek, sőt, hónapok óta megy a találgatás, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor között vajon alakul-e valami. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a sztárpár megnyerte a Dancing with the Stars című műsort, ám annak ellenére, hogy a shownak vége, még mindig nem nyugszanak körülöttük a kedélyek.

Legutóbb például egy közös vacsorán jártak, amin a rajongók szerint teljesen úgy viselkedtek, mintha már egy párt alkotnának.

Azonban miközben mindenki Mikes Annára és Krausz Gáborra figyelt, észre sem vettük, hogy Dancing with the Stars egy másik profi táncosnője összejött a TV2 sztárjával, a Sztárban sztár leszek idei évadjának felfedezettjével, aki Köllő Babett mentoráltja volt – írja a Promotions.

Tasi Dávid – aki a 9. adásban esett ki a versenyből – korábban azt mondta, hogy nincs ideje a lányokra, azonban a dolgok most megváltoztak. Bevallotta, hogy megismerkedett a csinos táncossal, aki egyre fontosabb a számára. Jelenleg ismerkedős fázisban vannak.

Mint ismert, Tóth Katina néhány hónapja szakított Suti Andrással, akivel 8 év együttlét, valamint két és fél év jegyben járás után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. A táncosnő most azonban újra szerelmes lett, és már fel is vállalta kapcsolatát Dáviddal. A páros egy közös Instagram-sztorit is feltöltött, és a bejegyzésből kiderült, hogy együtt edzenek, és a karácsonyt is említik, ami arra utalhat, hogy az ünnepeket együtt töltik majd.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top