Connect with us

Sztori

Rengeteg magyart felvesznek itthon – Havonta 700 ezret adnak

Budapest utcáin és városaiban egyre gyakrabban találkozhatunk katonai toborzó hirdetésekkel, amelyek arra buzdítanak, hogy fontoljuk meg a Magyar Honvédség csapatába való belépést.

A Honvédelmi Minisztérium aktív kampányt indított önkéntes tartalékosok és hivatásos katonák toborzására, és sokan kíváncsiak lehetnek arra, hogy miért érdemes csatlakozniuk.

Azok, akik a katonai szolgálatot választják, nem csak hazájuk védelmét szolgálják, hanem egy értékes és felelősségteljes karriert is elkezdhetnek. A jelentkezők számára számos lehetőség kínálkozik, beleértve az önkéntes tartalékos és a hivatásos vagy szerződéses katonai pozíciókat is. A katonai életforma mellett szóló érvek között a rendszeres jövedelem is kiemelkedő szerepet játszik.

Az önkéntes tartalékosok számára az éves illetmény mellett lehetőség nyílik a különböző kiképzéseken való részvételre. Azok, akik főállásban a tüzérségbe állnak be, akár havonta 450 ezer forintot is keresnek nettóban. Az érettségi előnyt jelenthet, de már 8 általánossal is elindulhat valaki a katonai pályán, nettó 265 ezer forintos jövedelemmel.

A katonai szolgálatra való jelentkezés egyszerű folyamat, és bárki részt vehet az önkéntes tartalékos, hivatásos vagy szerződéses katonai programokban. A jelentkezést követően számos alkalmassági vizsga vár a jelentkezőkre, beleértve a háziorvosi és pszichológiai vizsgálatokat, valamint a fizikai alkalmassági vizsgálatokat.

Az önkéntes tartalékosoknak és a szerződéses katonáknak egyaránt számos lehetőségük van a kiképzésre. Az egységes alapkiképzés (EAP) 5+1+2 hetes időtartamú, és az önkéntesek számára a kötelező 5 hét után további két hétben választható a modulrendszerű képzés, amelyet akár munka vagy iskola mellett is elvégezhetnek.

A fizetési struktúra rendkívül részletes, különböző pozíciókban és képzettségekkel rendelkezők részére. A havi rendszeres illetmény mellett számos kiegészítő juttatás és járandóság is jár, biztosítva a katonák számára a méltó elismerést és anyagi támogatást.

A Magyar Honvédség katonai programjai a különböző korosztályok és végzettségek számára kínálnak lehetőségeket, és a rugalmas kiképzési struktúra lehetővé teszi, hogy bárki, aki elkötelezett a szolgálat iránt, megtalálja a számára legmegfelelőbb utat.

Legyen az önkéntes tartalékos vagy hivatásos katona, a katonai karrier mindenkinek egyedülálló lehetőségeket kínál a személyes és szakmai fejlődés szempontjából.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top