Connect with us

Sztori

Rendkívüli műsorváltozás a TV2-n

Ünnepi dupla végjátékkal zárul a Farm VIP: öt hetes küzdelmet követően egy nem mindennapi, dupla véghajrával búcsúzik a Farm VIP.0 seconds of 0 secondsVolume 0% 

Változik majd a TV2 és az RTL műsorrendje jövő héten. Ehhez képest is megváltozik a TV2 műsorrendje, derül ki a csatorna legújabb közleményéből: mégsem a december 23-ai adás lesz az utolsó a Farm VIP aktuális évadában. Ezen a héten pénteken még csak a TOP3-as mezőnyről hull le a lepel, és ők lehetőséget kapnak arra, hogy a két ünnep között megvívjanak a döntőbe jutásért, majd a legjobbnak járó elismerésért.

Karácsonyt követően, december 27-én jön az elődöntő, majd a TV2 népszerű reality-jének két legjobbja december 28-án mérkőzik meg egymással egy mindent eldöntő, izgalmas fináléban.

A győztes nem csupán az aranyéremmel, de a gazdaság aktuális értéke által meghatározott főnyereménnyel is gazdagodhat.


A pirosakból és sárgákból egyesült csapatból jelenleg a TOP8 küzdhet meg a bent maradásért és a dobogó legfelsőbb fokáért. Völgyi Zsuzsi, Szarvas Andi, Szorcsik Viktória, Görgényi Fruzsi, Smaltig Dalma, Dudás Miki, Ifj. Schobert Norbert és Szabó András Csuti száll ringbe az akár 15 millió forintos fődíjért.

December 23-án egy utolsó Farmgyűlés keretein belül kiderül, ki az a három, legerősebb játékos, aki a december 27-i elődöntőben bizonyíthatja rátermettségét, míg a végső összecsapást december 28-án este vívja majd a két finalista, egy egész napos kihívássorozatból álló küzdelemben.

A változás miatt az RTL sorozata, a Drága örökösök december 27-i visszatérése ezzel újfent kapott egy kemény versenytársat, kíváncsian várjuk, mit választanak majd a nézők.

December 23. 19:50 – Farm VIP – kialakul a TOP3
December 27. 19:45 – Farm VIP elődöntő
December 28. 19:45 – Farm VIP döntő

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top