Connect with us

Egyéb

Óvodai dajka gyilkolt Borsodban,a gyermek azonnal meghalt

Földhöz verte az újszülött fejét egy óvodai dajka Borsodban – a kisded azonnal meghalt

Sokkoló részletek derültek ki a vádiratból.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt az ellen az óvodai dajkaként dolgozó 29 éves nő ellen, aki megölte újszülöttjét, és egy erdőben elrejtette annak holttestét.

A főügyészség szerdán azt közölte: a vádirat szerint a vádlott egy borsodi kistelepülésen élt, és tavaly április közepén táppénzes állományba került. Ekkor a nő már huszonhat hetes terhes volt, de ezt mindenki előtt titkolta. Nem készült az anyaságra, nem ment nőgyógyászati vizsgálatra és a védőnővel csak júniusban konzultált.

Tavaly július elején a szülei házában az esti órákban a WC-re ülve szülte meg az újszülöttet. A köldökzsinórt ollóval elvágta, majd a csecsemő fejét a földhöz ütötte. A gyermek holttestét egy törölközőbe csavarta, és a padlón hagyta. Másnap délelőtt egy férfi ismerőse segítségét kérte.

Miskolcra utaztak és a vádlott a város külterületén egy erdős részén elrejtette a csecsemő holttestét – írták.

A közlemény szerint az újszülött élve született, és megfelelő körülmények között történő szülés és magzati ellátás esetén életben maradt volna. Halála erőszakos úton, keringés- és légzésleállás miatt állt be, melyhez hozzájárult a koponyát ért ütés és a köldökzsinór lezáratlan állapota. A főügyészség tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Egyéb

To Top