Connect with us

Sztori

Országos GYÁSZ: Bekövetkezett a SZÖRNYŰ TRAGÉDIA! Most közölték a rettenetes hírt! Tragikus hirtelenséggel ELHUNYT a legendás magyar színész, rengetegen gyászolják

Országos GYÁSZ: Bekövetkezett a SZÖRNYŰ TRAGÉDIA! Most közölték a rettenetes hírt! Tragikus hirtelenséggel ELHUNYT a legendás magyar színész, rengetegen gyászolják

A színházi közösség és a közönség egyaránt megrendülten fogadta a hírt.

Stohl András, a magyar színházi és filmes világ egyik ismert alakja, szintén megemlékezett a közösségi médiában Bajomi Nagy Györgyről, kiemelve annak szakmai hozzájárulását és emberi nagyságát.

Hány olyan mondatod,poénod volt,van ami csak a Tiéd… ti,akik ismertétek,értitek. Gyuri,Petárral koccintottunk,a barátságunkra.

 Bajomi Nagy György. Találkozunk.

 

Bajomi Nagy György, aki Szentesen született, már fiatal korában a színház világába csöppent. Tanulmányait a Színház- és Filmművészeti Főiskolán folytatta, ahol 1992-ben diplomázott. Pályafutását Nyíregyházán kezdte, ahol számos emlékezetes előadásban vett részt. Ezt követően egy évtizeden át a Pécsi Nemzeti Színházban töltött el időt, ahol számos jelentős szerepet alakított.

Szabadúszóként a magyar színházi élet számos területén megfordult, többek között a Nemzeti Színházban is szerepelt. Nem csak a színpadon, hanem a képernyőn is megjelent, ahol a „Tűzvonalban” című tévésorozatban szerzett országos ismertséget. Ez a szerep nemcsak a szakmai körökben, hanem a nagyközönség körében is elismerést hozott számára.

2009 és 2020 között a Weöres Sándor Színház tagjaként tevékenykedett, ahol számos emlékezetes előadásban vett részt. 2020-tól kezdve az Örkény Színház társulatának volt a tagja, ahol továbbra is maradandó alakításokat nyújtott.

Az Örkény Színház társulata a közösségi médián keresztül közölte a szomorú hírt, hangsúlyozva Bajomi Nagy György példaértékű lelkerejét és méltóságát, amellyel hosszú betegségét viselte.

Hirdetés

György búcsúztatásának részleteiről a későbbiekben adnak tájékoztatást. Az elhunyt színész emléke és művészete tovább él azokban az előadásokban, filmekben és tévéműsorokban, amelyekben szerepelt, valamint azokban az emberekben, akiket életével és munkásságával megérintett.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top