Connect with us

Egyéb

Óriási családi botrány a magyar színészlegenda hagyatékán

Nem nyugodhat békében Tahi Tóth László, százmilliós hagyatékán civakodnak az örökösök

Családi viszály lett Tahi Tóth László hatalmas vagyont érő öröksége körül. A színészlegenda mindent imádott feleségére hagyott, aki napra pontosan öt évvel férje halála után hunyt el.

Gyermekük nem született, így legközelebbi rokonaikra száll minden, de a művész testvérei és Kárászy Szilvia unokatestvérei összevesztek az örökségen – számolt be a BorsOnline.

Továbbra sem nyugodhat békében Tahi Tóth László, de az azóta szintén elhunyt örök szerelme, Kárászy Szilvia sem. A színészlegenda és felesége után hatalmas vagyont érő örökség maradt, ami mivel gyermekük nem született, így legközelebbi rokonaik osztoznak rajta.

Hosszú hónapok teltek el, a hagyatéki eljárás egyelőre mégsem zárult le, a Bors ugyanis az egyik rokontól megtudta: áll a bál, az örökösök azóta sem tudtak megegyezni, összevesztek a százmilliós hagyatékon.

Itt még nincs vége a családi drámának, mint írják, a Marketplace online piactéren eladásra kínálják a színészlegenda nagy eszmei értékkel bíró Hegedűs Gyula emlékgyűrűjét, amit 1972-ben kapott. Az eladó pedig a néhai művész egyik testvére, aki 349 ezer forintot kér érte.

Mivel ez a gyűrű is Tahi Tóth László, Kárászy Szilvia örökségének részét képezi, így a Bors azt gondolta, nyilván vége a hagyatéki eljárásnak, ahol a legenda öt testvére és feleségének négy unokatestvére közt osztják el a vagyont.

Amikor azonban megkeresték az eladót ezzel kapcsolatban, közölte: sose lesz vége a hagyatékinak, mert vita van az örökösök között. Arra a kérdésre, hogy akkor hogyan kerülhetett eladásra a gyönyörű aranygyűrű, a bizonyítékok ellenére azt válaszolta: nem akar nyilatkozni, majd kinyomta a hívást, sőt pár perccel később a hirdetést is levette.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Egyéb

To Top