Connect with us

Sztori

Óriási a baj: nyomtalanul eltűnt Nagy Melanie családtagja, már a rendőrség is keresi – fotó

Nagy Melanie segélykérést intézett a közösségi oldalán: az eltűnt unokaöccsét keresi a rendőrség

Nagy Melanie legutóbb arról számolt be lapunknak, hogy milyen szépen ível felfelé a karrierje: rádiósként, műsorvezetőként és sminkesként is kipróbálhatta már magát. A magánélete viszont közel sem olyan fényes, ugyanis nem tagadta, hogy egykori párjával, G.w.M-mel még mindig vannak nézeteltéréseik a gyereknevelést illetően és nem tartja magát a megállapodásukhoz.

Az egyedülálló édesanya igyekszik egyben tartani a családot, még akkor is, ha néha nem várt fordulatok nehezítik meg a mindennapjait. Most egy koránt sem pozitív hangvételű posztot osztott meg az egy napig elérhető Instagram-történetében egy eltűnt családtagjáról. Melanie a követőinek intézett segélykérést:

A segítségeteket szeretném kérni!

Tegnap az unokaöcsém elindult haza és nem érkezett meg. A rendőrség már kiadta a körözést. A telefonja ki van kapcsolva, az autóját /ezüst színű Mercedes (kombi), rendszám: SYU-313/ sem találjuk.

Ha bárki látja az autót, vagy van valami információja róla kérem, jelentkezzen! Köszönöm!– olvasható a segélykérése. A Molnár György névre hallgató unokaöccs eltűnését a police.hu-ra is kirakták.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top