Connect with us

Celebek

Ő Demjén Ferenc ritkán látott felesége, aki több mint 30 éve rabolta el a szívét

Mesébe illő történet az övék: ő Demjén Ferenc ritkán látott felesége, aki több mint 30 éve rabolta el a zenész szívét

Demjén Ferenc a harmadik házasságában talált rá az igazi boldogságra: az énekes több mint 30 évvel ezelőtt fogadott örök hűséget feleségének, Rebeccának, akit annak idején az Egyesült Államokban ismert meg.

Szerelem volt első látásra

Demjén Ferenc 1946. december 21-én látta meg a napvilágot Diósgyőrben, ereiben pedig igazi művészi vér csörgedezik, hiszen szülei zeneszeretők voltak: édesanyja fiatal korában énekesnőnek készült, édesapja pedig dalárdákban énekelt. Hamar megtanult zongorán játszani, s noha a szakközépiskola elvégzésével vegyésztechnikusi oklevelet szerzett, érettségi után végül mégis a muzsikálás mellett döntött.

Bergendy István a Béke Szálló bárjában figyelt fel a tehetségére, s azonnal meghívta a zenekarába, melynek a frontembere lett. Az együttes az énekes-basszusgitárossal a soraiban 1970 és 1977 között sikerkorszakát élte, a csapat rendkívül sokszínű zenét játszott – volt benne pop, rock, dzsessz és mindezek fúziója. Teltházas koncerteket adtak, slágereik szövegét és a dalok egy részét pedig maga Demjén szerezte. 1977-ben búcsút intett a zenekarnak, s előbb szólólemezt készített, majd megalakította a V’Moto-Rock együttest, melyben olyan szerzőtársakat kapott, mint Lerch István és Menyhárt János, az együttműködésnek pedig olyan slágerek lett az eredményei, mint a Várj, míg felkel majd a Nap, a Gyere és szeress, az Angyallány, a Gyertyák és a Tűzvarázsló. Demjén Ferenc már életében legendává vált, azonban nemcsak a szakmai sikereire, hanem a magánéletére is büszke lehet, ugyanis mindeközben rátalált az igaz szerelem harmadik felesége személyében, aki mellett már nagyon régóta kitart jóban-rosszban. Galériánkban megmutatjuk, kiért bolondul az utánozhatatlan előadóművész immáron több mint három évtizede:

https://www.femcafe.hu/cikkek/sztarok/demjen-ferenc-felesege-rebecca-szerelem-hazassag-tobb-mint-30-ev#:~:text=Szerelem%20volt%20els%C5%91,mint%20h%C3%A1rom%20%C3%A9vtizede%3A
Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top