Connect with us

Celebek

Nyilvánosságra került a boncolási jegyzőkönyv – itt az igazság Matthew Perry haláláról

Az országosan ismert és szeretett színész, Matthew Perry, aki a Jóbarátok egyik kiemelkedő szereplője volt, tragikus körülmények között veszítette életét.

A pénteken nyilvánosságra hozott boncolási jegyzőkönyv alapján a 54 éves színész a ketamin nevű erős nyugtatószer akut hatásaiban fulladt bele saját jakuzzijába.

A Los Angeles megyei halottkém hivatalának jelentése részletezi a tragikus esemény körülményeit. A boncolás során kiderült, hogy Perry szervezetében magas koncentrációban találtak ketamint, ami egy rövid hatású, hallucinogén hatású érzéstelenítő.

A szintek jóval meghaladták az általános érzéstelenítéshez társított értékeket, és a szakértők szerint ez okozhatta a színész eszméletvesztését és a tragikus fulladását.

A toxikológiai vizsgálatok során a szervezetében ketamin mellett más kábítószereket is azonosítottak, beleértve az opioid-függőséget okozó buprenorfin hatását is. Perry, aki korábban nyíltan beszélt évtizedekig tartó drog- és alkoholfogyasztásáról, komplex egészségügyi kihívásokkal nézett szembe.

A boncolási jegyzőkönyv kimondja, hogy a ketamin koncentrációja túlzottan stimulálta Perry szívverését, miközben csökkentette a légzését, ami a tragikus esemény sorozatát indította el. Az érzéstelenítőt a színész legutóbbi orvosilag felügyelt kezelése során kapta, de az utolsó kezelés óta több mint másfél hét telt el.

A jelentés emellett kiemeli, hogy a bevitel pontos módja ismeretlen, és nem találtak tűnyomokat Perry testén.

A boncolási eredmények szerint a színész gyomrában nyomokban volt jelen a ketamin.

Matthew Perry népszerűségét és tehetségét a Jóbarátok sorozatában nyújtott alakításai alapozták meg, és rajongói szerte a világon most gyászolják a színész váratlan elvesztését.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top