Connect with us

Celebek

Nem volt véletlen, hogy nem látjuk már a reflektorfényben Anettkát: fény derült arra, hogy miért “tűnt el” és mit csinál manapság

Nem volt véletlen, hogy nem látjuk már a reflektorfényben Anettkát: fény derült arra, hogy miért “tűnt el” és mit csinál manapság

Anettka külön jelenség, és nem volt senki, aki ne ismerte volna őt a kétezres évek elején! Tudatosan építette ki karrierjét botrányhősnőként, és a Budapest TV-n több népszerű műsort is vezetett.

Kijelentette, hogy el fog jutni az űrbe, máskor pedig azt mondta, hogy megalapítja a radikálisnak mondott Anettka Pártot. Pár évvel később létrehozott egy segélyalapot, amellyel olyan közszereplőkön segített, akik rossz anyagi helyzetbe kerültek.

Első alkalommal Antal Imre humoristát támogatta.

Egyik legnépszerűbb műsora a Forródrót volt, amely utolsó adásának egyes részletei még ma is megtalálhatók a YouTube videómegosztó oldalon. Több százezren nézték meg őket, és még manapság is sok az új megtekintés:

Mára azonban Anettka teljesen visszavonult a nyilvánosság fürkésző szemei elől, és üzletasszonyként tevékenykedik. Az RTL Klub Toplista című műsorában elmondta, hogy mindezt tudatosan építette fel, és egyes szeleteket nem szeretne a nyilvánosság elé tárni.

Ma már igen nehéz friss képet is találni róla az interneten, a legutóbbi képei is több évvel ezelőttiek.

Azonban IDE KATTINTVA megnézheted a videót arról, hogy hogyan alakult pályafutása egészen a kezdetek kezdetétől a mai napig.

(Kiemelt fotó: MTI – Kovács Tamás)

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top