Connect with us

Sztori

Nagy változás jön a SZÉP-kártyáknál,íme a részletek

Az átalakuló fizetési szokások a bankkártyás fizetések után elkezdték átvenni a terepet máshol is.

A K&H Bank már bevezette ügyfelei számára a SZÉP-kártya érintésmentes használatát, de a hírek hamarosan két másik hazai bank is meglépi ezt a lépést.

Három hazai banknál van lehetőségük SZÉP-kártyát nyitni azon ügyfeleknek, akik munkahelyük béren kívüli juttatásai közül ezt az opciót választották. A K&H Bank mind közül elsőként tette lehetővé saját, SZÉP-kártyával is rendelkező bankszámla-tulajdonosai számára, hogy digitálisan is fizethessenek kártyájukkal – írja a Dívány.

Az Economx információi szerint hamarosan két másik bank is bevezeti ezt az újdonságot.

„Ma már a vásárlók részéről alapvető elvárás, hogy szeretnének mindent kényelmesen, gyorsan és biztonságosan intézni a mobiljukról”

– nyilatkozta az Exonomx kérdésére válaszolva Árva András, a K&H lakossági szegmensért felelős marketing- és értékesítéstámogatás vezetője. A lap megkérdezte a másik két, SZÉP-kártyát is kínáló bankot a kártya digitalizációjával kapcsolatban.

Az MBH Bankban jelenleg is vizsgálják a digitális SZÉP-kártya bevezetésének lehetőségét, felmérik az ügyfeleik igényeit is ezzel kapcsolatban. Az MKB-s SZÉP-kártyával rendelkező ügyfeleknek azonban már most is van lehetőségük arra, hogy hozzáférjenek a cafeteriajuttatásaikhoz szükséges alapvető funkciókhoz digitálisan. A bank appján keresztül tudják aktiválni vagy letiltani SZÉP-kártyájukat, megtekinthetik a számlaegyenlegüket, számlatörténetüket, és internetes előfizetést is indíthatnak onnan.

Az OTP Bank stratégiai elképzelései között szintén szerepel a kártya digitalizálása – osztották meg közleményükben, azonban kiemelték azt is, hogy az elfogadóhelyek számának növekedése ügyfeleik számára jelenleg az elsődleges, így elsősorban most a hálózat bővítésére koncentrálnak.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top