Connect with us

Celebek

Nagy a baj! Kis Grófo rossz hírt közölt, csúnyán elbántak vele

Nagy a baj! Kis Grófo rossz hírt közölt, csúnyán elbántak vele

A zenész üzent a szélhámosoknak.

Hatalmas botrány rázta meg a magyar mulatós zenei színteret: ismeretlen elkövetők Kis Grófo nevével visszaélve indítottak nyereményjátékot a TikTokon, könnyű pénzt ígérve ezzel a gyanútlan rajongóknak. A helyzet egyre csak súlyosbodik; a zenésztől már több millió forintos kártérítést követelnek azok, akik bedőltek a csalásnak.

A probléma akkor kezdődött, amikor egy rajongó arról számolt be Kis Grófónak, hogy nyert a játékon, és a nyereményét követeli. Az énekes, aki eddig semmit sem tudott az egészről, döbbenettel fogadta a hírt. Nem sokkal később pedig további levelek özöne érkezett, mindegyikben nagy összeget követeltek.

Kis Grófo azonnal lépett, és közleményben figyelmeztette a rajongóit: ne hagyják magukat becsapni. Az énekes a szélhámosoknak is üzent, felszólítva őket, hogy azonnal hagyják abba az emberek megtévesztését.

„Kedves rajongók/mindenki!

Megkérek mindenkit már ezerszer is, hogy senki ne dőljön be a Csalóknak, amik most terjednek már a TikTokon is nyereményjátékot a nevemmel visszaélve ígérnek pénzt. Sajnálom, hogy még rengeteg ember elhiszi ezt. Érdekes, hogy, amikor a pénzt követelik tőlem, akkor mindenki tudja, hogy melyik a Kis Grófo hivatalos Facebook-oldala!? Előtte nem feltűnő, hogy nem egyezik a 2 Facebook-oldal? Hihetetlen, komolyan. A Csalóknak meg csak annyit üzenek, hogy azonnal hagyják abba azt, hogy szerencsétlen embereket becsapnak a játékkal, a nevemmel visszaélve! STOP legyen!

Tudom, hogy nincs semmi lelkiismeret a csalókban, de higgyétek el, egyszer mindenki felel az Úr előtt, előle nem bújik el senki!”

— fogalmazott az énekes.

A Metropol információi szerint alig egy hét alatt több millió forintot próbáltak már behajtani a zenészen, természetesen eredménytelenül, hiszen Grófónak semmi köze a hamis nyereményjátékhoz.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top