Connect with us

Sztori

MVM friss bejelentése – január 8. a határidő, sokan nem tudnak erről

MVM friss bejelentése – január 8. a határidő, sokan nem tudnak erről

Az MVM (Magyar Villamos Művek) háromhetes önkéntes kikapcsolási moratóriumot hirdetett lakossági ügyfeleinek, az időszak 2023. december 15. és 2024. január 8. között fog tartani.

Az intézkedés célja, hogy az ünnepi szezonban a vállalat ne kapcsoljon ki áramot és földgázt egyetlen lakossági ügyfelénél sem.

Az MVM ezzel a döntéssel követi az elmúlt évek gyakorlatát, amely szerint az ünnepi időszakban nem kerül sor az energiaszolgáltatás megszakítására. A moratórium nemcsak a védett ügyfelekre terjed ki, hanem azokra a lakosokra is, akiknél 60 napon túli számlatartozás áll fenn.

Fontos megjegyezni, hogy az intézkedés az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által egyetemes szolgáltatási szerződésben álló lakossági ügyfelekre vonatkozik. Azokat az ügyfeleket, akiket már korábban kikapcsoltak a szolgáltatásból, és azokat, akik üzleti vagy más energiakereskedővel állnak szerződésben, nem érinti a moratórium.

Az MVM a közleményében hangsúlyozza, hogy ezzel a lépéssel szeretné hozzájárulni az ügyfelek karácsonyi és újévi ünnepeinek zavartalan és nyugodt eltöltéséhez.

Az ügyfeleknek így nincs szükségük aggódniuk az energiaszolgáltatás megszakításáért ebben az időszakban, és zavartalanul élvezhetik az ünnepek hangulatát.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top