Connect with us

Sztori

Mindenki, Aki Novák Katalint Kritizálja, Annak Erre Ideje Odafigyelni!

Mindenki aki Novák Katalint bántja most jól figyeljen

Szombat délután lemondott Novák Katalin köztársasági elnök, és Varga Judit egykori igazságügyi miniszter is távozott a közéletből.

Ám volt még egy ezeknél is meglepőbb és viharosabb lemondás is.

Varga Judit volt férje, Magyar Péter ugyanis borította a bilit.

A Novák Katalin Pedofil Ügyének Teljes Leleplezése: Varga Judit Ex-Férje Felfedi a Valódi Felelősöket

Ezt írja lemondását bejelentő bejegyzésében: “A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról.

Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak.

Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük, soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.

Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon.

De az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését.

Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája.

12 éves korom óta a fülembe csengenek az első szabadon választott miniszterelnökünk szavai: “Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.”

Ne féljetek! Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké” – írta posztjában Varga Judit exférje.

Novák Katalin pedig felfedte, miért döntött a lemondás mellett.

Nagyon durva videót tett közzé Varga Judit volt férje, mindent feltett egy lapra! Ezrek osztják a szavait! „Nem félek és azt kérem, hogy…”

 

Utóbbi posztjában akkor azt írta: „Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.”

Magyar mindezek után vasárnap este a Partizánnak adott interjút, amiben gyakorlatilag kitálalt, mert szerinte bizonyos dolgokat ki kell mondani, így el is mondta, hogy:

  • „Engem mélységesen felháborított, ahogy a jobboldali sajtó Rogán Antal vezetésével bánt a köztársasági elnökkel.”
  • „Az utolsó miniszteri engedélyt is Rogán Antal hagyja jóvá és adja ki.”
  • Utalt arra, hogy az akkor igazságügyi miniszter Varga Judit 2021-ben kirobbant ingatlanbotrányát Rogán Antal szivárogtathatta ki a sajtónak.
  • Elmondta, hogy a titkosszolgálat emberei a Karmelita-kolostorban fenyegették meg, amikor először költöztek szét Varga Judittal,
  • Arról is beszélt, hogy utasította vissza a Diákhitel Központ vezetőjeként Balásy Gyula cégét, aki elmondása szerint három-hatszoros túlárazással dolgozott állami cégeknek.
  • Azt állította, hogy Rogán Antal kabinetfőnöke, Nagy Ádám hívta fel akkor, amikor nem akart aláírni egy kommunikációs szerződést a Diákhitel Központ vezetőjeként.
  • Magyarországot „családi részvénytársaságnak” nevezte,
  • és szerinte „Rogán Antalnak mennie kell!”

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top