Connect with us

Celebek

Meghökkentő dolgokat mondott Zámbó Jimmy az utolsó interjújában, sürgős segítségre szorult

2000. december 20-án készült az utolsó interjú Zámbó Jimmyivel, aki alig két héttel később váratlanul elhunyt. A már elfeledett interjúból kiderül az is, hogy mi vezetett a tragédiához.

Vincze Attila készítette el az utolsó interjút Jimmyvel, aki a beszélgetés során utalt is arra, hogy lelki segítségre lenne szüksége. Vincze pedig jól emlékszik arra, hogy milyen megdöbbentő kijelentéseket tett az énekes az interjú során.

„Azt mondta, hogy az elmúlt évek idegbeteggé tették és talán segítségre lenne szüksége. Utalt az akkor futó műsorára és arra, hogy kikészült, mert nem kapott elég nagy büdzsét rá, hogy olyan vendégeket hívjon meg a műsorába, akiket ő akart”

– idézte fel Attila a beszélgetés részleteit, majd hozzátette, Jimmy azt is megjegyezte, hogy arra is volt példa a műsora során, hogy végig neki kellett énekelnie, mert nem volt vendég. Mindezt méltatlannak érezte és megviselte a helyzet. Vincze hallott a sztár dühkitöréseiről és hirtelen természetéről, például Gálvölgyi János is mesélt neki arról, amikor Jimmy annyira megharagudott rá, hogy fegyverrel ment be az RTL Klub székházába, hogy lelője. Végül sikerült a színésznek egy CD-vel kiengesztelnie a királyt – írja a Blikk.

Az utolsó interjú során azonban már maga az énekes is érezte, hogy a dühkitöréseivel elvetette a sulykot. Az újságíró éppen külföldön volt, amikor két héttel később megtörtént a tragédia. Az édesanyja értesítette, hogy Jimmy meghalt és hatalmas hisztéria van a halála körül. 

Az interjút addig nem írta meg, az online felületére szánta, ám végül egy napilaptól kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot, így rekordösszegért sikerült eladnia a beszélgetést.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top