Connect with us

Sztori

Meghalt az a 2 éves szívbeteg kisfiú, akivel apukája éppen műtétre tartott Budapestre, amikor kiégett a házuk

Néhány nappal ezelőtt, itt, a Magyarzona.net oldalán írtunk arról az orosházi tűzesetről, melynek során gyakorlatilag teljesen lakhatatlanná vált egy lakóépület. A lángok az idő alatt csaptak fel, míg egy fiatal apuka 2 éves kisfiával Budapestre igyekezett, ugyanis a kicsin szívműtétet kellett végrehajtani. Azonban a drámai hír nemrég érkezett: a kisfiú sajnos életét vesztette.

Szívbeteg kisfiú

A házban Erik és Évi élt boldog házasságban. Megszületett a várva várt közös gyermek is, hatalmas volt a boldogságuk. Egyszer csak ezt a boldogságot nem egy, hanem szinte egyszerre kettő csapás érte. A kisfiúnál kiderült, hogy súlyos szívbeteg, pici szívén két lyuk is található, egyik szívbillentyű sem megfelelően dolgozik, ezért kellett feltétlenül műteni.

Meghalt az édesanya

Majd miután kiderült a pici betegsége, nem sokra rá, tavaly novemberben elhunyt Évi, a gyermek édesanyja, aki a koronavírus szövődményeinek áldozata lett. A férfi ezt követően egyedül maradt a beteg gyermekével, emiatt munkahelyét is ott kellett hagynia. Kedden, felesége halálának első évfordulóján, éppen meggyújtotta a gyertyát, amikor jött a telefon: induljanak Budapestre, megműtik a kisfiút.

Újabb csapás

Aztán jött az újabb csapás: kiégett a házuk, borzasztó anyagi kár keletkezett. A család megsegítése érdekében többen is összefogtak, azért, hogy apának és fiának szép karácsonya lehessen, azonban mindezek után újabb drámai hír érkezett: a információink szerint ugyanis a 2 éves kisfiú néhány nappal karácsony előtt életét vesztette.

Legnagyobb fájdalom

„A legnagyobb fájdalommal, összetört szívvel tudatjuk Orosházával és mindenkivel, aki követte a mi drága, egyetlen kis Bencénk küzdelmét, hogy szeretett unokánk december 21-én… – vannak erre szavak?” – áll a Békés Megyei Hírportálnak eljuttatott közleményben.

Hittek a csodában

“Talán, ha azt írjuk, hogy angyallá változott és most már szerető édesanyja vigyáz rá odafenn a magasban, akkor elviselhetőbb lesz ez a mérhetetlen üresség és fájdalom. Az utóbbi hetek a reményről szóltak számunkra. Hittünk a csodában, mert sok-sok ember összefogása bebizonyította, hogy van még emberség, van még segíteni akarás.”

Leírhatatlan fájdalom

“Az otthon, ami a tűz martaléka lett, újjáépült és készen várta haza Eriket és Bencét. Reméltük, hittük, hogy a sok baj után végre egy új, örömtelibb fejezet kezdődhet el számunkra. Nem így lett. A fájdalmunk leírhatatlan, nem tudjuk, hogyan lesz tovább, nem tudjuk, érdemes-e még felkelni holnap. De azt tudjuk, hogy mérhetetlenül hálásak vagyunk minden segítségért, amit kaptunk, biztos vagyok abban, hogy Bence érezte a felé áradó szeretetet és törődést. Szeretett kis angyalunktól búcsúzunk, Önöktől pedig azt kérjük, most ne keressenek bennünket, ne hívjanak, ne írjanak, tartsák tiszteletben mélységes gyászunkat és gondoljanak ránk együttérző szívvel.”

Hálásak

“Mérhetetlenül hálásak vagyunk minden segítségért, amit kaptunk, biztos vagyok abban, hogy Bence érezte a felé áradó szeretetet és törődést” – írják és megkértek mindenkit, hogy ne keressék őket, tartsák tiszteletben a gyászukat.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top