Connect with us

Sztori

Megdöbbentő ami tart felénk,íme az időjárás előrejelzés.Ennek nem fog örülni!

Igen összetett terhelő hatásokat okoz ez a légköri helyzet!

Vasárnap: A középső és déli országrészben fokozatosan megemelkedik, gomolyosodik a köd, illetve rétegfelhőzet, így a többi országrészhez hasonlóan közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, több órára a nap is kisüt.

A déli, délutáni órákban délnyugat felől viszont megnövekszik a felhőzet. Estig csapadék nem valószínű, majd a nyugati és délkeleti tájak kivételével szórványosan lehet számítani esőre, záporra. A déli, délkeleti szelet helyenként élénk, északnyugaton néhol erős lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 11 és 17 fok között valószínű.

Hullámzó frontálzóna felettünk!

Nem jó dolog történik vasárnap ezzel a szombati hidegfronttal! Ahelyett, hogy távozna, tartós kettősfronti következményeket okoz. Hullámzó frontzóna alakul ki a szombati hidegfrontból. Igen erős terhelésről beszél a meteogyógyász!

Hétfő: Kezdetben nagyrészt közepesen, illetve erősen felhős lesz az ég, majd napközben csökken a felhőzet, és több órára kisüt a nap. Reggelig több helyen – főként északkeleten – előfordulhat eső, zápor, majd csökken ugyan a csapadék esélye, de kisebb eső, zápor továbbra is előfordulhat. A déli szél megélénkül, a Kisalföldön és az Alpokalja északi felén időnként megerősödik. A hőmérséklet hajnalban 1, 8, kora délután 13, 19 fok között alakul.

Kedd: A ködfoltok feloszlása után fátyolfelhős, napos idő valószínű, de a Dunántúlon megvastagszik a felhőzet. Néhol kisebb zápor előfordulhat. A délkeleti, keleti szél sokfelé megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 2, 8, kora délután 13, 21 fok körül alakul.

Szerda: Általában közepesen, illetve erősen felhős időre van kilátás, de napközben átmenetileg hosszabb időre is csökkenhet a felhőzet, és kisüthet a nap. Néhol kisebb zápor előfordulhat. A délkeleti, majd a keletire, északkeletire forduló szél többfelé megélénkül. A hajnali 3, 8 fokról délutánra 13 és 20 fok közé melegszik fel a levegő.

Csütörtök: Nagyrészt erősen felhős lesz az ég, majd vékonyodik a felhőzet, és fátyolfelhős időre van kilátás szűrt napsütéssel. Kisebb körzetekben megmaradhat a vastagabb felhőzet. Hazánk délnyugati felén előfordulhat kisebb eső, záporeső. Sokfelé megélénkül a keleti, északkeleti szél. A minimum 3 és 9, a maximum-hőmérséklet 13 és 20 fok között alakul.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top