Connect with us

Sztori

Marics Peti lebuktatta Tóth Gabi exét: Itt a sejtelmes videó 😯

Tegnap este Mikes Anna és Krausz Gábor együtt vacsoráztak, és láthatóan remekül érezték magukat egymás társaságában.

A Marics Peti által feltöltött Instagram sztorit Gábor is megosztotta, és milyen jól tette! Csak ámulunk, milyen szépen mutat együtt a Dancing With The Stars győztes párosa!

Mikes Anna és Krausz Gábor a Dancing With The Stars alatt nagyon közel kerültek egymáshoz: mély kötődés alakult ki köztük, amely azóta is tart.

Bár a verseny már véget ért, kapcsolatukat továbbra is ápolják, és rendszeresen szánnak időt arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt. Ezúttal egy kellemes vacsorán vettek részt több barátjukkal, amit Krausz Gábor készített el, és a videó alapján mennyei ízkavalkád gazdagította az estét!

Közös kalandjuk még csak most kezdődött

A sztárséf valódi ínyencségekkel lepte meg a társaságot, a vacsorán pedig Marics Peti is jelen volt – ő örökítette meg ezt a pazar estét.

Kétségtelen, hogy Gábor és Anna pedig nagyon jól érzik magukat, nem beszélve arról, milyen csodásan mutatnak együtt. Azt, hogy csak barátság vagy szerelem van köztük egyelőre még nem árulták el, de egy biztos: izzik körülöttük a levegő.

Több volt, mint egy tánc

A Dancing with the Stars negyedik évadának győztesei korábban megosztották, milyen hatalmas élmény volt számukra ez a verseny. „Szavakkal nem tudjuk kifejezni mennyire hálásak vagyunk nektek, akik szavaztatok ránk.

Egy fura kalandnak indult ez az utazás, de a végére betáncoltunk a fináléba” – írta Krausz Gábor Instagram oldalán, és azt is őszintén bevallotta, hogy nagyon közel kerültek egymáshoz Annával ez alatt a mesés időszak alatt: „Köszönünk mindenkinek mindent, aki minket támogatott. Valóban több volt, mint egy tánc” – kommentálta győzelmüket, Mikes Anna pedig elmondta, hogy álmában sem gondolta volna, hogy ők nyerik meg ezt az évadot.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top