Connect with us

Celebek

Krausz Gábor nagy bejelentése – Erre várt mindenki

A hétvégi Dancing with the Stars élő showjában láthattuk, ahogy az izgalmas verseny végén Krausz Gábor és Mikes Anna szerezte meg a 2023-as év győztesének járó impozáns, gömb alakú kupát.

Azonban a páros titokzatos viszonya miatt a győzelemmel járó eufória mellett a rajongók kíváncsian várták, vajon a színpadon derül-e ki valami az esetleges szerelmi kapcsolatról.

A döntőbe három páros jutott be, T. Danny és Lissák Laura után a második helyet Stana Alexandra és Marics Peti szerezte meg, így a végén a győztesek Krausz Gábor és Mikes Anna lettek. Bár a páros mindvégig nem kommentálta nyilvánosan a kapcsolatukat, a média és rajongók mégis izgatottan várták, hogy a műsor végeztével kiderüljön, milyen kapcsolat fűzi őket egymáshoz.

Az élő adásban Gábort a győzelem mámorában sikerült szóra bírni, és több témát érintve beszélt a verseny során szerzett tapasztalatairól. Azoknak, akik a műsor előtt ismerősnek találták a nevét, nem volt ismeretlen, hogy a séf nemcsak a táncparketten, hanem a magánéletében is nehézségekkel küzdött az utóbbi időben.

Házasságának vége egybeesett a műsor kezdetével, és a nyilvánosság előtt kellett megküzdenie a szakítás és a válás fájdalmával.

Gábor az élő adásban elmondta, hogy a Dancing with the Stars részvételének kezdetén rossz lelkiállapotban volt, de a verseny során rengeteget tanult és fejlődött. Kiemelte, hogy a verseny nemcsak a táncszínpadon, hanem a személyes életében is új perspektívát nyitott számára.

Ezt nagyrészt Mikes Anna támogatásának és kedvességének köszönhette, aki átsegítette őt minden nehézségen.

A műsor után sokan várták, hogy talán a színpadon történik egy nagy vallomás, de erre nem került sor. A két sztár viszont ígéretet tett arra, hogy kapcsolatukban nem fog változni semmi, és továbbra is szorosan tartják egymás kezét.

Gábor hozzátette, hogy biztosan még sokat fognak beszélgetni, és bár a kapcsolatukat nem nevezték ki egyértelműen, a séf mindenképpen szeretné, hogy Anna része legyen az életének.

Bár a Dancing with the Stars élménye véget ért, a rajongók biztosak lehetnek benne, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata még hosszú ideig a figyelem középpontjában marad, és mindannyian kíváncsian várják, milyen újabb kihívások várnak rájuk a jövőben.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top