Connect with us

Celebek

Karácsonykor rabolták ki Vajna Timit – videón ahogy kirámolják a magyar sztárt

Miközben Vajna Timi Aspenben tölti a karácsonyt, betörtek a Los Angelesben található otthonába, amit több szögből is videóra vettek.

Vajna Timi egy ideje főként az államokban éli az életét, ahol hónapokkal ezelőtt megszerezte az amerikai állampolgárságot. Ez pedig jelentős mérföldkő volt az életében, minden tekintetben, ami nyilván előnyökkel is jár.

Timi ugyanakkor hangsúlyozta, elsősorban mindig magyar marad, és az első hazája Magyarország, amit időről időre meglátogat. Élete legnagyobb részét azonban már az államokban éli, és boldog ott.

Mint arról korábban beszámoltunk, az ünnepek előtt Aspenbe utazott, és úgy tűnik, ott is tölti a karácsonyt. Még szerencse, mert nemrég betörtek az otthonába Los Angelesben, amiről videofelvételek is készültek.

Egyelőre csak annyit tudni, hogy ketten lehettek a bűnözők, akik valószínűleg nem számítottak a kamerákra, vagy nem foglalkoztak velük. Az eltakart arcuk sem valószínű, hogy meg fogja őket menteni, mert a rendőrségnek nem egy forrása lehet, melyek alapján gyorsan eljuthatnak a betörőkhöz.

A betörésről készült felvételeket erre a linkre kattintva érhetőek el, korlátozott ideig.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top