Connect with us

Sztori

Jákob Zoltán szerény karácsonyt tervez: „Elfogyott a pénz”

Zoli bevallotta, szerényen telik náluk az idei karácsony.

Új szerelmével érkezett a pénteki Mokkába Jákob Zoltán. A 6500 köbcentis szívómotorral rendelkező, 725 lőerős tűzpiros csoda végsebessége 320 kilométer per óra körül van, ám a milliárdosnak – mivel még csak néhány napja került a birtokába – nem volt alkalma, hogy igazán kipróbálja a gyorsulását.

A Ferrarinak idáig még soha nem volt városi terepjárója, és sokáig úgy tűnt, soha nem is lesz, ezért is néznek kicsit furcsán rá az emberek, Zoli szerint elsőre nem is mindenkiben tudatosul, milyen márkájú ez az SUV.

A Mokka műsorvezetői természetesen a sportjárgány ára körül is elkezdtek puhatolózni, ám a Nagy Ő kemény diónak bizonyult.

Mondjam meg az árát?

– kérdezett vissza, majd előbb csak apró célzásokat tett az értékére vonatkozóan, végül azonban elárulta, hogy 230 millió forintba került.

Zoli nagyon örül az új luxusautónak, azonban közel sincs kipipálva minden a listáján. Már most tudja, hogy májusban egy vadiúj McLarennel bővül a garázsa, 2025-re pedig egy Lamborghini vételét helyzete kilátásba.

Most karácsonykor nagyon szerényen ünneplünk, elfogyott a pénz

– viccelődött a milliárdos. Rátérve a közelgő napokra viszont elmondta, valóban csak szolidan szoktak ünnepelni, nem adnak egymásnak túl drága dolgokat, inkább személyre szóló apróságokat, hogy ne legyen belőle kellemetlenség.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top