Connect with us

Celebek

Így néz ki most a 78 éves Kudlik Júlia

Kudlik Júlia, a magyar média egykori ikonja, bár már egy ideje visszavonult, a Thália Télikertben megrendezett díjátadón ismét reflektorfénybe került.

Péntek este a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított szakmai díjakat osztották ki tíz kategóriában a köz szolgálatáért végzett tevékenység és a példaértékű szakmai munka elismerésére. A 78 éves médiaszemélyiség egyike volt a jelenlévőknek, és átvehette a Sára-Csoóri-életműdíjat a Balázs Béla-díjas filmproducer, Hábermann Jenőtől.

Bár a tévélegenda ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt a visszavonulása és férje, Szűcs László rendező halála óta, az elismert szakmai díjat átvevő Kudlik Júlia továbbra is az érdeklődés középpontjában áll. Legutóbb idén októberben jelent meg, mint a Bencsik Gábor könyvbemutatójának moderátora. Az eseményre rajongók tömegei látogattak el, hogy személyesen találkozhassanak a médiaszemélyiséggel, és sokan hoztak régi fotókat, plakátokat, hogy azokat aláírathassák.

Kudlik Júlia évtizedek óta nem szerepelt a képernyőn, de nem bánja a visszavonulást. Nyilatkozataiban kifejezte, hogy élvezi a visszavonultan eltöltött időt, és nem hiányzik neki a média rivaldafénye. A médiaszemélyiség ma jótékonysági tevékenységeknek és a népzene, népművészet támogatásának szenteli idejét.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top