Connect with us

Sztori

Hooligans, Neoton Família, Ördög Nóra és Stohl András: sztárparádéval várja dolgozóit a karácsonyi bulira Mészáros Lőrinc – Itt a teljes program

Hooligans, Neoton Família, Ördög Nóra és Stohl András: sztárparádéval várja dolgozóit a karácsonyi bulira Mészáros Lőrinc – Itt a teljes program

Idén is megrendezik a Mészáros csoport nagyszabású karácsonyi gáláját, ahol minden lesz, mi szem-szájnak ingere, és szokás szerint sztárvendégekből sem lesz hiány. Mutatjuk, milyen buli vár a Mészáros Lőrinc munkavállalóira.

Az idei évben ismét megrendezésre kerül a Mészáros csoport Karácsonyi Gálája, amelyre Téged is szeretettel várunk” – olvasható a kiajánlóban, de senki ne essen kísértésbe, csak annak lesz helye a hatalmas partin, aki Mészáros Lőrincnek dolgozik.

 

Már a helyszín is megér egy misét: az irodaház, vagy a főnök kertje helyett a Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpontjában találkoznak majd a dolgozók Felcsúton, ahol még dresszkód is lesz, vagyis csak elegáns öltözékben lehet érkezni.

A programtábla szerint délután háromtól éjjel háromig tart majd a mulatság, ebből pedig fél óra azzal telik majd, hogy Mészáros Lőrinc beszédet mond. Ezután azonban elszabadulhat a buli, amelynek koordinálásáért személyesen Ördög Nóra és Stohl András felelnek majd.

Lesz díjátadó, Neoton Família-koncert, meglepetésfellépő és a Hooligans is fellép, majd éjféltől háromig egy DJ gondoskodik a hangulatról.

Tombola is lesz, értékes nyereményekkel

Mint az a programismertető oldalról kiderül, a tombolán értékes nyereményeket sorsolnak ki: többek közt két Suzuki S-Cross autót, LG QNED TV-t, mosogatógépet, robotporszívót, kávéfőzőt és hűtőszekrényt.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top