Connect with us

Celebek

Fülledt hangulatú, elfelejtett videó Herceg Erikáról, amint Zelenszkij legelteti rajta a szemét

A kárpátaljai énekesnő közeli ismerőse lett az ukrán elnöknek.

Kárpátaljai énekesnőből villámgyorsan magyarországi celebbé vált Herceg Erika, aki egy évtizede fehérneműmodellként mutogatta formás alakját, sőt 2012-ben az ukrán Playboyban is levetkőzött.

A 34 éves szépség 2013-ban vett részt a szomszédunkban egy zenei tehetségkutató műsorban, amelyet két társával együtt meg is nyert. Így jött létre a bolondos nevű VIA Gra lánybanda, amely lényegében a mai napig létezik.

A show egyik legnagyobb érdekessége, hogy az a Volodimir Zelenszkij vezette, aki ma már az oroszok ellen elszántan harcoló Ukrajna miniszterelnöke, és alig győzi fogadni a világszinten is számottevő politikusokat, valamint a hollywoodi sztárokat.

Furcsa ebben a környezetben látni Erikát, akit a magyar nézők az X-Faktor mentoraként ismerhettek meg. A lenti videóban kissé megszeppenten álldogál fehér ruhában a színpadon, de azért igyekszik mosolygós beszélgetést folytatni Zelenszkijjel, akinek a hangja leginkább egy láncdohányos vasutaséra emlékeztet.

Az elején azzal kezdődik a diskurzus, hogy Erika vajon tud-e oroszul, mire az énekesnő közli, hogy természetesen beszéli a nyelvet – valószínűleg a közönség is tisztában lehetett tehát a kárpátaljai magyar származásával.

Nem lehet nem észrevenni azt a pikáns pillanatot sem, amikor a lányok bevonulásakor Zelenszkij kissé zavart döbbenettel stíröli végig a lányokat, ilyen kicsípett, mutatós csajokra ezek szerint maga sem számított.

A szóban forgó jelenet 3:15-től látható:

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top