Connect with us

Celebek

Feszült pillanatok a stúdióban: megvan a győztes! Ő nyerte a Sztárban sztár leszek! harmadik évadát

Feszült pillanatok a stúdióban: megvan a győztes! Ő nyerte a Sztárban sztár leszek! harmadik évadát

Vasárnap este elkezdődött a Sztárban sztár leszek! döntője, ma már biztosan kiderül, ki lesz a műsor győztese. A döntősök, Yulaysi Miranda, Kaly Roland és Kökény Dani keményen készültek, a szólóprodukcióik mellett azonban az utolsó nagy megmérettetésre sztársegítséget is kaptak, ismert énekesek csatlakoznak ma hozzájuk a színpadon.

A vasárnap esti műsorban a Sztárban sztár leszek! idei versenyzői nyitották a show-t, Köllő Babett és Tóth Gabi pedig ismét elképesztő ruhakölteménnyel ült a zsűripult mögé.

Babett az élő show-k alatt több extravagáns ruhában is megmutatkozott, ám a döntőre most egy fekete, minden eddiginél szexibb, erősen kivágott ruha mellett tette le a voksát.

Elsőként a legfiatalabb versenyző, a tizenhét éves Kökény Dani lépett színpadra, Ray Charles-ként kápráztatta el a közönséget. A Hit the road jack című számot adta elő, a maszkja tökéletesen sikerült. A mesterek viszont nem voltak teljesen elégedettek a teljesítményével, szerintük Roland túl halkan énekelt, nem engedte ki igazán a hangját.

Őt Kaly Roland követte, aki Robbie Williams Feel című dalát adta elő. Nemcsak a külső átalakulása, de a produkciója is lenyűgözte a mestereket, akik szerint Roland bárki bőrébe bújik, olyan, mintha az eredeti előadó állna a színpadon.

Végül Yulaysi Miranda bizonyított ismét: Beyoncé Listen című dala után vastapsot kapott a stúdióban ülőktől, alig akarták abbahagyni. Tóth Gabi zokogásban tört ki, könnyek között mondta el a Yuli becenevű énekesnőnek, hogy megtisztította a lelkét ezzel a dallal. Gabira akkora hatást gyakorolt a kubai lány, hogy a többi mester értékelése alatt sem tudta abbahagyni a sírást. Majka szerint nála jobb énekes még sosem állt a színpadon.

Az első szünet után a már kiesett női versenyzők adták elő a Pointer Sisters Jump című dalát, ami sokaknak az Igazából szerelem című filmből lehet ismerős – erre a számra táncolta el Hugh Grant az azóta ikonikussá vált jelenetét. Oláh Szandra, Tóth Napsugár, Göghová Tímea és Piltman Anna mellett Kálóczi Réka is színpadra állt, aki lábsérülése miatt még az élő adások kezdete előtt kénytelen volt feladni a versenyt.

A szárduetteket Yulaysi Miranda kezdte, méghozzá Sugár Bertalannal. A versenyző Váczi Eszterként énekelte el az Egyedül című dalt, ami igazán nagy kihívás volt számára, hiszen a magyarul nem beszélő Yulinak a nyelvünkön kellett énekelnie. A mesterek visszajelzései szerint azonban megugrotta az akadályt.

Kaly Roland Vastag Tamásként állt színpadra Vastag Csabával. Az Őrizd az álmod című dalt testvérpárként adták elő, a mesterek szerint nagyon hatásos volt a produkciójuk. Babett szerint Roland fejlődött a legtöbbet az elmúlt tíz hétben. Tóth Gabi azt is elárulta, hogy ő Kaly Rolandnak szurkol a döntősök közül.

Elhangzott az utolsó duettprodukció: Kökény Dani Lil G-ként énekelt Nemazalány oldalán, fergeteges hangulatot teremtve a stúdióban.

A dal után Tóth Gabi kifejtette, hogy szerinte Dani és Fanni nagyon jól működtek együtt, sőt, egy újabb titkot is elárult: Fanniéknak drukkolt az Ázsia Expresszben. Dani mestere, Pápai Joci azt mondta, szerinte a fiú fejlődött a legtöbbet és reméli, hogy a siker majd nem viszi el rossz irányba. Majka szerint is nagy utat járt be a tinédzser, aki fokozatosan oldódott fel az elmúlt hetekben. Köllő Babett úgy gondolja, Dani extrán jó volt ebben a produkcióban, biztos benne, hogy nagy sikereket ér majd el.

Ezzel a versenyzők produkciói véget értek.

Ezt követően került sor az első eredményhirdetésre, melynek során kiderült, ki végzett a harmadik helyen. A nézők szavazati alapján Kökény Dani és Kaly Roland jutott tovább, így Yulaysi Miranda a Sztárban sztár leszek! bronzérmese.

A stúdióban láthatóan többen megdöbbentek az eredményen, hiszen sokan a műsor legesélyesebb versenyzőjének tartották Yulit. Az énekesnő megköszönte mindenkinek, hogy megkutathatta magát művészként.

Majd a stúdióban a “Szép volt, Yuli!” mondatot skandálták vastaps kíséretében.

Elindult a második körös szavazás és Pápai Joci előadta az új dalát. Mindeközben Kökény Dani képtelen úrrá lenni az izgalmán, sírva várja az eredményhirdetést, láthatóan nagyon megérintette, hogy bejutott a top 2-be. Vastag Csaba pedig élő videóban korteskedik Kaly Roland mellett.

Az utolsó pillanatokban elképesztő volt a feszültség a stúdióban, a fiúk lélegzetvisszafojtva várták a végső eredményhirdetést. Néhány percnyi várakozás után azonban Tilla végre kimondta, az idei versenyt, a Sztárban sztár leszek! harmadik évadát Kökény Dani nyerte.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top