Connect with us

Sztori

Erről minden nyugdíjasnak tudnia kell! Minden nyugdíjas jogosult rá, ingyen megkapja mindenki!

Erről minden nyugdíjasnak tudnia kell! Minden nyugdíjas jogosult rá, ingyen megkapja mindenki!

Minden nyugdíjas jogosult rá.

 

A kormány számára kiemelt fontosságú a gondoskodás a nyugdíjasokról, az idősek biztonságáról – hangsúlyozta a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki biztos a Facebook-oldalára feltöltött videós bejegyzésben.
A kormány elindította az Európában egyedülálló Gondosóra programot, amely egy ingyenesen igényelhető és havidíjmentes szolgáltatás, amit minden 65 év feletti kérhet, aki szeretné, hogy a nap 24 órájában biztonságban legyen – mondta.
A Gondosóra biztonságot ad a nyugdíjasnak, nyugalmat a hozzátartozónak, segítség egy gombnyomással – tette hozzá Nyitrai Zsolt.

Már több mint 400 ezren regisztráltak a gondosórára, amely a kormány által indított ingyenes szolgáltatás minden 65 év feletti polgárnak – közölte a miniszterelnök főtanácsadója a közösségi oldalán szombaton.

Nyitrai Zsolt a videóban azt ajánlja a 65 év felettieknek, hogy aki még nem regisztrált, tegye meg, hiszen mindez „gondoskodás egy gombnyomással” – fogalmazott.

 

 

 

 

Igényelni ingyenesen online a gondosora.hu honlapon lehet, illetve telefonon vagy visszahívást kérve a 061-445-0080-as telefonszámon – tudhatjuk meg a főtanácsadó Facebook-oldaláról.

(Kiemelt kép illusztráció. Forrás: Gondosóra FB-oldal)

A videós tájékoztatásban Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő kijelentette: sok idős ember él távol a szeretteitől, akik nap mint nap aggódnak értük, a Gondosóra baj esetén azonnal segítséget nyújt, használata rendkívül egyszerű, egyetlen gombnyomás és már érkezik is a segítség. Jön a megemelt nyugdíj pénz 2024-ben >>>

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top