Connect with us

Celebek

Emlékszik még Kudlik Júliára? Friss képeken a 77 éves műsorvezetőnő

Megdöbbentően jó formában van Kudlik Júlia, derül ki a Bors című lap tudósításából. A Magyar Televízió legendás bemondónője, a Delta egykori műsorvezetője jelenleg 77 éves, de szinte alig változott sem ahhoz képest, hogy a ’80-as évekből hogyan emlékszünk rá, de a fenti, 2001-es fotóhoz képest sem.

Életműdíjat kapott Kudlik Júlia.

A példaértékű munka és a közszolgálatért végzett tevékenység elismeréseként, december 8-án tíz kategóriában adták át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított szakmai díjakat. Kudlik Júliát Sára-Csoóri Életműdíjjal tüntették ki. A 77 éves műsorvezető ragyogóan nézett ki a díjátadón.

A magyar televíziózás nagyasszonya aktív nyugdíjasként éli napjait a nyilvánosság kizárásával. Férje, Szűcs László rendező halála óta egyedül él a szentendrei lakóparki otthonukban. Nem vállal már televíziós szereplést és interjút sem ad.

Kudlik Júlia 1964. február 29-én szerepelt először a Magyar Televízióban. Az elismertséget a Delta című műsor hozta meg számára, amit 1965-től 1996-ig vezetett. Mindemellett kabaréjelenetekben is feltűnt, és Antal Imrével együtt vezették a Szeszélyes évszakokat. Sokáig állandó szereplője volt különböző műsoroknak, végül 2001-ben elbocsátották, ezzel pedig véget ért televíziós karrierje

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top