Connect with us

Sztori

Elképesztő időjárás érkezik,ennek sokan fognak örülni

Péntek: A nap nagy részében közepesen felhős lesz az ég, reggel lehet néhol zárt a felhőtakaró. Keleten néhol előfordulhat zápor, havas eső,zápor, jégdarazápor. Este átmenetileg mindenhol erősen megnövekszik a felhőzet, amiből néhol kisebb eső előfordulhat. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik az északnyugati, nyugati szél. Estére délnyugatira fordul a szél, és mérséklődik. Hajnalban -4 és +2 fok között alakul a hőmérséklet, kora délutánra 4 és 9 fok közé melegszik fel a levegő.

Szombat: Reggel a keleti tájakon még lehetnek erősen felhős vagy borult területek, majd mindenhol csökken a felhőzet, kisüt a nap. A napsütést vékony felhőzet zavarja, illetve lapos gomolyfelhők keletkeznek. Délnyugaton valószínű a kevesebb felhő. A reggeli órákban, illetve estefelé egy-egy helyen előfordulhat kisebb eső. A délnyugati szél északnyugatira, nyugatira fordul, a főváros környékén és az Észak-Dunántúlon erős, néhol viharos lökések kísérik. A minimum-hőmérséklet -2, +3, a maximum 7 és 13 fok között alakul.

Vasárnap: DNY-ról ÉK felé haladva egyre több lesz a felhő. Míg előbbi helyen derült vagy gyengén felhős idő lesz a jellemző, utóbbi helyen tartósabban is erősen felhős, néhol borult marad az ég. Az ország északkeleti felén kialakulhat záporeső. A nyugati, északnyugati szél sokfelé megerősödik, főként a középső országrészben időnként viharossá is fokozódhat. A hőmérséklet reggel -2 és +5, kora délután 9 és 14 fok között alakul.

Hétfő: DNY-ról ÉK felé haladva egyre több lesz a felhő, de a felhőzet mennyisége még bizonytalan. Helyenként – nagyobb eséllyel északkeleten – zápor előfordulhat. A nyugati, északnyugati szél sokfelé megerősödik, főként az északi, északkeleti országrészben időnként viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9, 16 fok között alakul.

Kedd: DNY-ról ÉK felé haladva egyre több lesz a felhő, de a felhőzet mennyisége még bizonytalan. Helyenként – nagyobb eséllyel északkeleten – zápor előfordulhat. A nyugati, északnyugati szél sokfelé megerősödik, főként az északi, északkeleti országrészben időnként viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1, 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9, 16 fok között alakul.

Szerda: Változóan felhős időre van kilátás északkeleten több, délnyugaton kevesebb felhővel. Helyenként – nagyobb eséllyel északkeleten – zápor előfordulhat. A déli, délnyugati szél időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8, 14 fok között alakul.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top