Connect with us

Ütős

Drámai felvételen, ahogy Norbi összeesik a sztrók miatt

Schobert Norbi néhány hónapja bejelentette visszavonulását, nemrég azonban újra edzéseket kezdett tartani. Igaz, most nem fitneszben utazik, hanem bokszot oktat. Új hivatását érte némi kritika, ezért most úgy döntött, megoszt egy drámai felvételt magáról.

„Többen írtátok, hogy szarul mozgok, bénán bokszolok. Elfogadom. 2 éve, 2 héttel a második covid-oltás után is lázas voltam. Elmentem futni, nem szedtem véralvadásgátlót. Eljött a pillangó hatás. Ha Réka 8 és fél éve nem beszél rá Hacsira, nem élnék”

– írta videója mellé az üzletember.

Hozzáteszi: „Most már nem vagyok olyan bőbeszédű, mint voltam. Még nem 100% a jobb kezem. Egész életemben valami ellen harcoltam. Rosszul tettem. Most valamiért kezdek harcolni. Szolgálatba helyezem magam. A haza szolgálatába. Egy teljesebb élet, elfogadás, megértés, szeretet, őszinteség. Ez kezdődik el 19-én, este 8–kor. Szép napot! Jó edzést Nektek”.

A megosztott videón azt látszik, hogy Norbi két éve éppen hazatért, amikor háza kapujában rosszul lett, először a falnak dőlt, majd összeesett. Bár a felvételek szerint magánál volt, felállni nem tudott, és nagyon nehezen mozgott. Az is tisztán látszott, hogy kutyája is nagyon aggódott érte. Végül egy férfi, majd Rubint Réka is a segítségére sietett, mielőtt a az orvosok kiérkeztek volna hozzá.

A videót ITT lehet megtekinteni.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Ütős

To Top