Connect with us

Sztori

Brutális baleset az M5-ösön,rengeteg a sérült

Öten sérültek meg, közülük ketten életveszélyesen az M5-ös autópályán Kecskemét közelében szombaton történt balesetben – közölte az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezete az MTI-vel.

Az MTI helyszínről származó információi szerint szombat délelőtt egy Szeged felé haladó, trélert vontató, román rendszámú kisbusz letért a sztrádáról és az árokba borult; a kisbusz és a vontatott jármű is az oldalán állt meg. A járműben heten utaztak.

Hangai József, a regionális mentőszervezet kommunikációs munkatársa az MTI érdeklődésére azt közölte: a balesetben két ember életveszélyesen, egy súlyosan, további kettő pedig könnyebben megsérült.

Tájékoztatása szerint a helyszínre több mentőgépkocsit, valamint a budaörsi és a szentesi mentőhelikoptert is riasztották.

A sérülteket kórházba vitték, további két ember a vizsgálatokat követően a helyszínen maradhatott – tette hozzá Hangai József.

A baleset miatt az M5-ös autópálya érintett szakaszát több órára teljesen lezárták, a forgalmat elterelték. Az Útinform közlése szerint a forgalomkorlátozást mostanra feloldották, ám Budapest felé a nézelődők miatt a sztrádán még mindig jelentős a torlódás.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top