Connect with us
ÚJ ORSZÁGOS NÉBIH KÖZLEMÉNY! Ne egyen belőle, ha ilyet vett a boltban! – Felhívást tett közzé a Nébih >>>

Hírek

Borzalmas tragédia történt Gyenesdiáson,ilyenre még nemvolt példa

Súlyos égési sérüléseibe halt bele egy férfi. A katasztrófavédelem fontos szabályra hívja fel a figyelmet a szörnyűség kapcsán.

Égési sérüléseibe halt bele Gyenesdiáson egy ember, akit tűzoltók hoztak ki egy szabadtéri tűz területéről – közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az egységeket szerda délután riasztották azzal, hogy a Bem József utcánál, a lakóházak közelében ég az erdő aljnövényzete. A keszthelyi és badacsonytomaji tűzoltók az égő területen egy embert találtak a földön, akit kimentettek és átadtak a mentőknek.

Az MTI információi szerint egy idős férfit hoztak ki, de a katasztrófavédelem közlése szerint az áldozat olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy később meghalt. A tűz egy körbekerített udvaron összehordott és meggyújtott levélkupacból indult, majd terjedt át a környező külterületre. A tűzoltók kiérkezésekor a sziklás, erősen emelkedő terepen már csaknem egy hektáron égett a száraz cserje és az aljnövényzet. A tűz keletkezésének pontos körülményeit még vizsgálják. Gyenesdiáson a vonatkozó önkormányzati rendelet szerint egyébként egész évben tilos az avar és a kerti hulladék égetése, így a leveleket sem lett volna szabad meggyújtani.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Hírek

To Top