Connect with us

Sztori

Ámokfutó magyar furgonosra lövöldözött a rendőrség

Autókat tarolt le: Ámokfutó magyar furgonosra lövöldözött a rendőrség

A magyar ámokfutó 15 kilométeren keresztül menekült a zsaruk elől Írországban. Végül csak lövéssel tudták megállítani.

Akciófilmbe illő hajszát kerekített egy magyar férfi az írországi Cork Cityben. Nem csak, hogy betört és lopott, de egy meglovasított furgonnal 15 kilométeren keresztül menekült az őt üldöző rendőrök elől.

A 36 éves magyar férfi Blackpoolban kezdte az ámokfutást: itt lopta el a kisteherautót. Ezután átruccant Clonakiltybe, ahol egy betöréssel folytatta a sorozatot, ami egy újabb betöréssel fejelt meg Owenahinchában. A rendőrség figyelmét akkor keltette fel, amikor a lopott furgonnal Bandon külvárosában száguldozott, ekkor eredtek a nyomába. A zsaruk először udvariasan felszólították, hogy álljon félre.

Ez viszont egyáltalán nem hatotta meg a magyart, aki  fék helyett inkább a gázba taposott, és minden rendőrségi pontot kikerülve vadul tovább hajtott, egyenesen a corki repülőtér felé.

Az elborult sofőr nyomában ekkor már a fél rendőrség ott loholt, a magyar azonban ekkor sem lassított, sőt kegyetlen bosszút állt az üldözésért: száguldás közben ugyanis több rendőrautót és szinte minden, az útjába kerülő parkoló kocsit letarolt. A már közveszélyessé váló magyar hajszáját ekkor elégelték meg a végleg az ír zsaruk, és az egyikük rálőtt a menekülő sofőr kisteherautójának szélvédőjére. 

Az üldözés így a 15 kilométernyi vad ámokfutás után véget ért, a férfit pedig végül egy togheri kereskedelmi telephelyen megállították és elfogták.

Egyelőre nem tudni, hogy a magyar sofőr miért kattant be. A BNN információi szerint a már jó ideje Cork Cityben élő magyar férfit az elfogása után kihallgatták, felelősségét azonban az egyértelmű tények ellenére sem ismerte el.

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top