Connect with us

Celebek

Akkorát koppantak a Farm VIP műsorában: duplán drámai, ketten egyszerre távoztak

Akkorát koppantak a Farm VIP műsorában: duplán drámai, ketten egyszerre távoztak

Váratlan fordulat.

Péntek este összeült a farmgyűlés és három fontos döntést hoztak. A Farm VIP TOP 3-ába szimpátia alapján beszavazták Schobert Norbikát és Smaltig Dalmát. Döntöttek még arról is, hogy kinek kell távoznia, és hogy ki legyen a farm bajnoka

Jött a feketeleves

A nézők nagy részének egy ideje már nem volt szimpatikus Szorcsik Viktória játéka, és ezen a szavazáson a lap szerint beigazolódott a papírforma. Vikinek mennie kellett, kiszavazták a játékostársai.

„Volt, ami nem rajtam múlt, de ennél sokkal jobban fáj az, hogy csalódnom kellett, ez mindennél jobban fáj, de legalább már látok a sorok között. Nekem az, hogy itt lehettem, egy óriási dolog, mert nagyon sokszor lett volna már rá lehetőségem, de mindig visszautasítottam valamiért, mert tudom, hogy egy megosztó személyiség vagyok, viszont nem vagyok rossz ember. Soha nem tudnék úgy bántani senkit, és csak hálás vagyok, mert én nagyon sokat kaptam itt. Szerettem volna ott lenni a TOP3-ban mindenféleképpen, és úgy gondolom, hogy meg is érdemeltem volna, de a sors útjai mindig kifürkészhetetlenek” – mondta Szorcsik Viktória.

Egyszerre búcsúztak

Szorcsik Viktória szomorúan távozott, de nem volt egyedül. A párbajt ugyanis Csuti vesztette el, aki alul maradt Dudás Matyival szemben. Így egyszerre búcsúznak a műsortól.

„Máshogy terveztem, nem Miki ellen, de így alakult. Tiszta szívemből örülök neki, hogy Miki megy vissza, mert pontosan tudom, hogy mennyire akar bizonytani, pontosan tudom, hogy mit vett el tőle az élet, pontosan tudja, hogy miben hibázott, de nem ember az, aki nem hibázik. És az, hogy ezt ilyen higgadtsággal végig tudta csinálni, abszolút igazolta, hogy mekkora sportoló és mekkora bajnok ő.”

Majd még hozzátette:

„Fantasztikus emberekkel voltam együtt, nekem ez volt az első olyan jelenlétem, ahová egyedül érkeztem. Féltem is tőle, hogy hogy állom meg a helyem, de igazából a sárga csapatba kerültem, egyáltalán nem éreztem magam egy másodpercig sem egyedül. Az elmúlt időszak nagyon-nagyon mély fájdalmai után találtam meg Isten igazából önmagam, amit a játékostársaim jelentős százaléka is látta és észrevette, az nekem egy nagyon jó visszaigazolás, és nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki lehetőséget adott arra, hogy itt lehessek. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek az egésznek a részese lehettem. Fantasztikus volt, bármikor újrakezdeném.”

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top