Connect with us

Celebek

A kiesése után Mischinger Péter kitálalt Szorcsik Vikiről: nem szeretnék többé egy levegőt szívni vele

A TV2 Farm VIP című műsorából újabb versenyző távozott: ezúttal Mischinger Péter számára ért véget a verseny. Az exatlonista sokáig próbálta visszafogni magát, ám idővel kitört belőle minden feszültség, ami a vesztét okozta.

Rosszul álltam a játékhoz. Túl sokszor fogtam vissza magam, és próbáltam megfelelni a csapatnak. Ezt azonban nehezen bírtam idegekkel, elfáradtam és elvéreztem – kezdte a Blikknek Peti, aki úgy érzi, a Szorcsik Vikivel való konfliktusa megpecsételte a sorsát.

 Ott volt az a pont, amikor kitört belőlem minden elfojtott feszültség. Bár egy félreértés volt az egész, elismerem, hogy nem kellett volna kiabálnom. Ő viszont minősíthetetlen szavakkal és stílusban vágott vissza. Hiába próbáltam utána ezt tisztázni, Viki erre nem volt hajlandó. Ez felőrölt és tönkretett, és már nem tudtam úgy teljesíteni, ahogy kellett volna. Szomorú voltam, fáradt, és kiábrándultam a csapatból. A társaim pedig minden feszültségüket rajtam élték ki, és parkolópályára tettek, nem bíztak rám semmilyen feladatot, hiába kérdeztem, hogy miben tudok segíteni.

Mischinger elismeri, hogy tud lusta lenni, de a farmon minden munkát maximálisan elvégzett.

Vajtó Lajossal – azt gondolom – mi dolgoztunk a legtöbbet, napi 12-14 órákat robotoltunk. Vele nagyon sok mindenben hasonlítunk, és a mai napig sokat beszélünk, ahogy Tomival és Cookyval is. Igazából majdnem mindenkivel jó kapcsolatban maradtam, egyedül Szorcsik Vikivel nem szeretnék többé egy levegőt szívni a történtek után – tette hozzá.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top