Connect with us

Sztori

A barátnőm egy fogorvos felesége, megtanított 4 perc alatt kifehéríteni a fogaimat és megszabadulni a fogkőtől

Fogaink állapota nagyon jelentősen befolyásolja egészségi állapotunkat.

A következőkben három fogfehérítési módszert fogunk nektek bemutatni.

1. Szódabikarbóna

Egy kiskanál szódabikarbóna és egy csipet só nagyon könnyen eltávolítja a fogakról a szürkeséget. Fogaid akár több árnyalattal is fehérebbek lehetnek. Egy fehérebb mosolyért vizezd meg a fogkefét, majd mártsd bele a szódabikarbóna és só keverékébe, majd ezután mosd meg a fogad a hagyományos módon, bő vízzel öblíts. A szódabikarbóna nem károsítja a szájüreget, de nem szabad túlzásba vinni, egy héten csak egyszer használd.

2. Aloe vera gél

Egy pohár vízbe tegyél 0.5 pohár szódabikarbónát, 1 kanál aloe vera gélt, 10 csepp citrom illóolajat és 4 kiskanál növényi glicerint. Keverd össze jól a hozzávalókat, majd önts egy tárolóedénybe. Használd naponta és végleg elfeledkezhetsz a fogkőről és lepedékről.

3. Narancshéj

Gyors és tiszta módszer a fogak fehérítésére, ez nem más mint a narancshéj. Hogy megszabadulj a lepedék lerakodásáról dörzsöld jól be a fogaid narancshéjjal, majd tartsd még a szádban 10 percig. Ne feledkezz meg arról, hogy csak vegyszermentes narancshéjat használj.

Egy újabb módszer a citrushéj felhasználására, csak ezúttal a fehér belső részt használjuk. Aprítsd össze egy darálóban, majd keverd össze a fogkrémmel. Minden nap használhatod, mert segít a szájban lévő mikroorganizmusok eltávolításában és egy nagyszerű, természetes fogfehérítő.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top