Connect with us

Celebek

Gyermeket szeretne Lakatos Márk 26 évvel fiatalabb, jóképű szerelme: így reagált a stylist

Lakatos Márk korábban mindig azt hangoztatta, milyen jól érzi magát egyedül is, és a követőinek is arról mesélt, hogy nem kell párkapcsolatban élniük ahhoz, hogy boldogok legyenek. A stylistot is meglepte, amikor egy kubai férfi hirtelen levette őt a lábáról. Alainnel már hónapok óta együtt vannak, és már a gyermekvállalás is szóba került.

Mint arról korábban beszámoltunk, Lakatos Márk újra szerelmes, a hírt pedig lapunknak erősítette meg elsőként, miszerint egy kubai férfival alkot egy párt. A stylist januárban ismerkedett meg a Karib-térségben a nála 26 évvel fiatalabb szakáccsal, aki isteni falatokkal vette le a lábáról. A kubai utazását követően nem sokkal Alain jött Magyarországra, ám csak ideiglenesen, két hónapra. Ez idő alatt bejárták Márk kedvenc európai helyeit, számos országban romantikáztak. A páros jelenleg távkapcsolatban él, de a terveik között szerepel az összeköltözés és a kétlaki élet is, hogy még több közös élményt szerezhessenek együtt.

Úgy tűnik, igencsak komolyra fordult a kapcsolatuk, ugyanis már felmerült köztük a gyerekvállalás gondolata is.

A 49 éves stylist így fogalmazott a családalapításról

– Egyszer felmerült, de akkor még nem voltam kész arra a felelősségre, ami egy gyerekkel jár. Alain nemrégiben azzal állt elém, hogy ő szeretne gyereket, én pedig azóta azon gondolkodom: vajon ma már képes lennék szülővé válni? Erre sem tudom egyelőre a választ – vallotta be a Best podcastben.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Celebek

To Top