Connect with us

Sztori

Késsel jutott Orbán Viktor közelébe egy férfi, az utolsó pillanatban kapcsolták le

Valósággal forr a hangulat Orbán Viktor Millenárisban tartott beszédét követően! Kiderült, késsel jutott a miniszterelnök közelébe egy férfi, akit az utolsó pillanatban sikerült lekapcsolni.

Megdöbbentő események borzolják a kedélyeket Október 23-án! Orbán Viktor pár órával a Millenárisban tartott beszéde előtt, közösségi oldalán jelentette be, hogy hajnalban ért haza, ám mielőtt lefeküdne még meg kell írnia az ünnepi beszédét.

Az izgalmak azonban csak ezt követően vették kezdetüket! A miniszterelnök beszéde alatt Puzsér Róbert vezetésével egy ellentüntető csoport hívta fel magára a figyelmet, az ismert kritikus pedig a rendőrség embereivel is összeszólalkozott.

Ezt követően kaptuk a hírt, hogy verekedés tört ki, egy táblát tartó férfi pedig megpróbálta lerohanni Orbán Viktort, de a biztonsági őrök azonnal elfogták. A rendőrség most közleményben jelentette be, hogy egy lekapcsolt férfinél tapétavágó kést találtak, azt azonban nem részletezik, hogy ugyanarról a férfiról van-e szó, akit Orbán Viktor mellől vittek el.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top