Connect with us

Sztori

Váratlan fordulat: Lagzi Lajcsit leváltották a Dancing with the Stars-ban

Ez az oka. Nem lehetett mást tenni.

Hivatalosan még be sem jelentették, de úgy tűnik, már le is cserélték Galambos Lajost a Dancing with the Stars című tévéshow-ban. A Blikk információi szerint akadályok gördültek az ország trombitásának szereplése elé, így a TV2 már gondoskodott is a pótlásáról: a Séfek Séfe egyik ítésze, Vomberg Frigyes libbenhet majd táncra a szuperprodukcióban.

  • Galambos Lajos nem kapott engedélyt a táncos műsorban való részvételre
  • A TV2 már pótolta őt a Séfek Séfe ítészé, Vomberg Frigyes személyében
  • Vomberg Frigyes múlthét óta próbál Südi Iringóval

Pedig – mint azt a Blikk elsőként megírta –, nagy tévés visszatérésre készült Lajcsi, aki július 1-jén szabadult a baracskai börtönből, azóta pedig reintegrációs őrizetben van otthonában, amit csak külön engedéllyel hagyhat el. Úgy értesültünk, a TV2 is nagy lehetőséget látott benne, éppen ezért egy igazi táncos „nagyágyút”, Südi Iringót tették mellé párnak. Igaz, mindezt csak titokban, mert a Büntetésvégrehajtás parancsnokságától még nem kaptak engedélyt arra, hogy a háziőrizetben lévő Lajcsi minden hétvégén a csatorna stúdiójában táncikáljon.

– Ennek ellenére Lajcsi szorgosan készült, többször is látni lehetett Südi Iringót a boldogasszonypusztai birtok felé kocsikázni, gondolom, ott próbáltak Lajossal – mondta egy neve elhallgatását kérő, Lajcsi közelében lakó ismerőse. – Pedig ahogy mesélte a nála dolgozóknak, nagyon tetszett neki, hogy táncolhat, teljesen új dimenzió nyílt meg a számára. Régóta ismerem, sosem volt nagy táncos, mindig irigykedve nézte azokat, akik szépen tudtak táncolni. Ennek ellenére nagy lelkesedéssel vetette bele magát a próbákba, ahogy a kerítésen kiszűrődő zenét hallani lehetett, bécsi keringőt gyakoroltak órákon át. Nem tudom, tényleg szerepel-e majd a táncos műsorban, egyvalami azonban biztos: nagyon készült már a visszatérésre, hiányzott neki a tévés szereplés…

Nagyon reménykedtek, hogy megjön az engedély

A trombitaművész és a csatorna is reménykedett abban, hogy Lajcsi megkapja a Büntetésvégrehajtási intézet engedélyét, ezért már a műsor hivatalos fotózásán is részt vett és a várakozási idő alatt a próbákat is megkezdte. A hetek azonban teltek, és mivel még nem érkezett biztos válasz, a csatorna információink szerint közben egy másik szereplőt is felkért, úgy tudjuk ez a személy Vomberg Frigyes, a Séfek séfe zsűritagja, akivel Iringó múlt héten próbálni is kezdett.

Kerestük a TV2-t, ám nem kívánták kommentálni az értesüléseinket.

Mindenki azon volt, hogy Lajcsi szerepelhessen a műsorban. Több egyeztetés is történt a produkció és a hatóságok között, az az opció is felvetődött, hogy a boldogasszonypusztai otthonába vonul ki a stáb egy része, és onnan közvetítik majd élőben Lajcsi és Iringó produkcióját. Végül nem sikerült időben mindenkinek megfelelő megoldást találni – mesélte egy informátorunk. – A produkció erre az esetre is felkészült, ezért kezdtek el egyeztetni Vomberg Frigyessel. Miután pedig egyértelműen kiderült, hogy Lajcsi nem kapja meg időben a szükséges engedélyt, nem kellett kapkodni. Frigyes pedig készül a versenyre, szeretné a legjobbat kihozni magából.
Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top