Connect with us

Sztori

Simon Cowell sokkolta, amikor látta, hogy Elvis Presley feltámadt a színpadon,😱😱😱 De ami ezután történt, az még észbontóbb volt😭😭😭

Az „America’s Got Talent” bíráit és nézőit lenyűgözte a versenyző Emilio Santoro, aki meghallgatása során a Rock ‘n’ Roll királyát alakította. A kortárs technológiát hagyományos szórakoztató elemekkel ötvöző előadás éppen kezdetét vette, amikor a közönség megvadult, és a zsűri a legmagasabb pontszámot adta.

Reimagining Elvis: A holografikus show

Elvis Presley forradalmi holografikus előadása volt az est csúcspontja. A furcsa látvány, ahogy Elvis Presley Emilio Santoro mellett lépett fel a képernyőn, csemege volt a közönségnek. Ez a technikai csoda egyszerre tükrözte a show ötletes szellemét és vizuális csemege.

Emilio többfunkciós képességeinek bemutatása

Azonban nem Elvis volt az utolsó meglepetés. A bírákat, Simon Cowellt, Sofia Vergarát és Heidi Klumot Emilio utánozta, bemutatva kivételes tehetségét. Simon Cowell annyira megdöbbent benyomásainak hibátlanságán, hogy nem tudott nem állni feszítve, miközben szemtanúja volt, ahogy saját képét keltik életre a színpadon.

Zenés kaland az időben a nagyokkal

A „Hound Dog” és a „Devil in Disguise” a legendás Elvis-dalok közé tartozott, amelyeket Emilio aznap este eljátszani választott. Emilio előadásának karizmája és tehetsége teljes mértékben megmutatkozott, ahogy minden Elvis-dalt leszögezett. Elvis időtlen karizmájának kortárs pörgetésével a show egy letűnt korszakba sodorta a közönséget.

Rejtélyes bírók és nézők

Miután Emilio befejezte fellépését, a bírák és az egész színház felállva tapsolt. Simon Cowell szavakkal lenyűgözött, „a valaha volt leghihetetlenebb eredeti fellépésnek” nyilvánította az egész előadás során. Mindennek tetejébe azt mondta, hogy Emiliónak nagy jövője lesz, és még arra is utalt, hogy saját műsort vezethet.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top