Connect with us

Sztori

Rettenetes tragédia! Szörnyethalt a hatgyerekes apuka, miután markolójával a vízbe borult – VIDEÓ

Életét vesztette egy hatgyerekes apa, miután markolójával felborult és egy horgásztóba fordult a Békés vármegyei Zsadányban. A férfi a munkagépével egy kisebb gáton állt, amikor véletlenül beletolatott a gát túloldalán lévő főcsatornába. Kollégái bár azonnal a segítségére siettek, az életét sajnos már nem tudták megmenteni.

Több helyen összepréselődött a markoló oldala, amellyel halálos balesetet szenvedett egy munkás a Békés vármegyei Zsadányban. A férfi a Simotai-főcsatornánál dolgozott munkatársaival csütörtökön késő délután. Egykori alkalmazottja azt mesélte, nem sokkal a tragédia előtt főnöke még beszaladt hozzá, illetve hogy munkatársaival építőanyagokat készültek vinni a közeli halastóhoz.

Az RTL Híradó információi szerint a férfi éppen a főcsatorna mellett állt egy kisebb gáton a munkagépével, onnan töltötte fel a tavat kaviccsal, amikor véletlenül beletolatott a gát túloldalán lévő főcsatornába. A megcsúszó markoló pedig a férfival együtt a tóba borult. Kollégái azonnal odarohantak a süllyedő munkagéphez, de csak majdnem 15 perc elteltével sikerült kiszabadítaniuk munkatársukat a víz alá került vezetőfülkéből.

Közben hívták a 112-t, először a rendőrök érkeztek oda, ők próbálták újraéleszteni a férfit, majd hamar a mentők is megérkeztek.

„A férfit légzés és keringés nélkül észlelték, már a mentésirányítás diktálta a helyszínen tartózkodóknak az újraélesztés lépéseit, ezt vették át bajtársaim és kiterjesztették emelt szintűre. Hosszasan küzdöttek a férfi életéért, azonban sajnos az újraélesztési kísérlet nem vezetett eredményre, a férfi a helyszínen életét vesztette” – nyilatkozta az RTL-nek az egyik mentős.

Másfél éves a férfi legkisebb gyermeke
A tragédia híre az áldozat volt kollégáját is megdöbbentette:

Egy ember se érdemel ilyet. Ez bármelyikünkkel előfordulhat. Aki géppel dolgozik, az mindenki.

A munkást barátai és családja is gyászolja. Úgy tudni, a férfinak hat gyereke van, a legkisebb közülük mindössze másfél éves. Az ügyben nem indult büntetőeljárás.

 

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top