Connect with us

Sztori

Itt az újabb botrány:Shane Tusup keményen beleállt Hosszú Katinkába! Eddig hallgatott, most kiteregeti a szennyest

Ez most nagyon durva!

Shane TusupHosszú Katinka egykori edzője és volt férje, közösségi médián keresztül osztotta meg csalódottságát az úszónővel kapcsolatban – kezdi a Blikk.

Tusup szerint közös munkájuk nélkül Katinka sikerei nem jöttek volna létre, és most úgy érzi, az úszónő elfelejtette ezt a közös múltat.

Shane Tusup a Facebookon így fogalmazott:

Tények. Katinka, való igaz, egyéni sportoló voltál, de egyetlen sikeres ember sem ért el semmit egyedül

Az edző hangsúlyozta, hogy ő volt felelős az edzésmódszertan kialakításáért, és bár Katinka használhatja a platformját az elismerés megszerzésére, Tusup szerint az úszónő későbbi teljesítményei nem támasztják alá a sikert.

Fájdalmas volt látni, ahogy mindaz, amit felépítettem, lángba borult

– tette hozzá.

Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága és munkakapcsolata 2017-ben kezdett romlani, és 2019-ben végül elváltak. Együtt több világbajnoki és olimpiai bajnoki címet is elértek, de Tusup szerint egyikük sem tudott volna ilyen sikereket elérni a másik nélkül.

Tusup brutálisan kiosztotta Katinkát

Az edző most a közösségi oldalán fogalmazta meg a gondolatait azzal kapcsolatban, mennyire csalódott amiatt, hogy egykori felesége „elfelejtette, honnan jött”.

Tények. Katinka, való igaz, egyéni sportoló voltál, de egyetlen sikeres ember sem ért el semmit egyedül

kezdte a Facebook-oldalán megosztott bejegyzésében Shane Tusup, aki elmondása szerint tisztában van azzal, mekkora szerepet játszott Katinka sikereiben.

– Tudom, és a tények is bizonyítják, hogy hatalmas hatással voltam és kulcsszerepet játszottam a csapatunk sikerében. Egyedül én vagyok az, aki megkérdőjelezhetetlenül felelős az edzésmódszertan kialakításáért. Használhatod a platformodat arra, hogy elismerést szerezz, és azt állítsd, mélyen érted a koncepciót, de az utólagos teljesítményeid a bizonyítékok rá, hogy az üres szavak nem vezetnek eredményre. Fájdalmas volt látni, ahogy mindaz, amit felépítettem, lángba borult, és egyetlen dolog maradt meg: egy nagy száj. Évekig hallgattam a csapatunk iránti tiszteletből – ecsetelte az edző.

Csalódott Katinkában

Shane Tusup arra is kitért a posztjában, hogy egymás segítségével tudtak hatalmas dolgokat elérni.

Teljes mértékben hiszem és nyíltan kijelentem, hogy nélküled nem lettem volna képes ilyen eredményeket elérni, de ugyanez igaz rád is. Az én ötleteim és elmém nélkül ezek az eredmények nem születhettek volna meg

jelentette ki.

– Hatalmas csalódást kelt, hogy a siker a fejedbe szállt. Elfelejtetted, honnan jöttél. Mindezen eredmények után azok közül, akik segítettek megvalósítani életed gyermekkori álmát, hirtelen már senki sem része a történetednek… – zárta sorait Shane Tusup, aki egy táblázatot is megosztott Katinka eredményeiről.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top