Connect with us

Sztori

Súlyos közúti baleset : Az édesanyán kívül mindenki meghalt! Felfoghatatlan fájdalom…

Tragikus baleset Szerbiában: Egy apa és három gyermeke életét vesztette egy katonai járművel történt ütközésben

Tegnap délután egy súlyos közúti baleset rázta meg Szerbiát, amely során Kraljevo és Raška között egy személyautó és egy katonai jármű ütközött össze. A szörnyű ütközés következtében öt ember vesztette életét, köztük egy édesapa és három gyermeke. Az áldozatok egy Novog Pazarból származó család tagjai voltak, akik az elmúlt években Raškában éltek, ahol az apa, Danijel L., a szerb hadsereg egyik laktanyájában dolgozott.

 

A tragédia során egy “PASARS” típusú harci jármű volt a katonai konvoj része, amely frontálisan ütközött Danijel L. autójával. Az ütközés azonnali halált okozott Danijelnek és három gyermekének. Az autó egyetlen túlélője az édesanya, Mirjana L., aki súlyosan megsérült, és jelenleg is élet-halál között lebeg a kórházban.

 

A tragédia az egész közösséget megrendítette. A családra és az áldozatokra mély gyász borult, a helyi közösség felfoghatatlan veszteséggel küzd. A baleset körülményeit a hatóságok továbbra is vizsgálják, hogy pontosan kiderüljön, mi vezetett ehhez a tragédiához.

A mentési munkálatok órákig tartottak, mivel a járművek összeroncsolódtak a baleset következtében. A mentőcsapatok több mint két órán keresztül próbálták kiszabadítani Mirjanát az autóból, miközben ő már tudta, hogy családja életét vesztette. A baleset megrázta az egész közösséget, és az áldozatok elvesztése mély gyászt okozott a helyiek körében.

A helyi beszámolók szerint a baleset helyszíne “háborús zónára emlékeztetett”, annyira súlyos volt az ütközés következménye. A hatóságok jelenleg is vizsgálják a baleset pontos körülményeit, hogy kiderüljön, mi vezetett ehhez a felfoghatatlan tragédiához.

A szerb közösség gyászol, és osztozik a család fájdalmában, amely örökre megváltoztatta az életüket.

Continue Reading
Hírdetés
Ezek is érdekelhetnek...

Továbbiak ebben a témában: Sztori

To Top